Sony možná připravuje nový tablet na MWC 2014

Výrobce Sony na veletrhu CES 2014 nepředstavil žádný nový tablet, tudíž bychom mohli vyhlížet nový přírůstek na nadcházejícím veletrhu MWC 2014 v Barceloně. První informace hovoří o připravovaném zařízení s kódovým označením Sony Castor.

Na veletrzích se spotřební elektronikou se výrobci předhánějí v novinkách nejenom na poli smartphonů, ale také stále více populárních tabletů. Na právě probíhajícím veletrhu CES 2014 výrobce Sony nepřinesl do rodiny tabletů žádnou novinku. Stále tedy ve svém produktovém portfoliu nabízí pouze dva tablety v podobě Sony Xperia Tablet Z, který byl představen v loňském roce a dále o něco starší Sony Xperia Tablet S.

Čtěte: Recenze Sony Xperia Tablet Z – Vzhled se snoubil s výkonem

Sony Xperia Tablet Z

Na internetu se totiž objevila informace o novém tabletu s kódovým označením Sony Castor. Tato informace pochází z Twitter účtu evleaks, který v řadě případů disponuje kvalitními zdroji. Prozatím není jistá přesnější specifikace, ale spekuluje se o chipsetu MSM 8974AB a variantě s Wi-Fi i 4G. Pokud jde o operační systém, zde by se dalo usuzovat na Android, jako v případě Sony Xperia Tablet Z. Nezbývá než si počkat na nadcházející veletrh Mobile World Congress v Barceloně, kde by se nový tablet mohl ukázat. Bedlivě budeme pro vás sledovat vývoj u Sony.

Zdroje: phonearena.com, nextpowerup.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze