Sony možná chystá špičkový čtyřjádrový Android

3

Sony rozhodně nepatří mezi průkopníky trhu tabletů. Jeho dva modely Tablet S a Tablet P však patří mezi nejoriginálnější přístroje tohoto typu. S příchodem modernějších tabletů však začínají lehce zaostávat a pokud můžeme věřit testům NenaMark, Sony chystá nástupce.

Samozřejmě zatím není možné zjistit, zda se jedná o nástupce jednoho ze dvou jmenovaných tabletů, případně něco zcela jiného, výsledky testu NenaMark však poukazují spíše na tablet. Ten nese kódové označení Sony V150 a podle testu by měl nabízet nejen nejnovější čtyřjádrový procesor Tegra 3 s taktem 1,4 GHz, ale také displej s rozlišením 1280 x 752 pixelů a operační systém Android 4.0.3. Ice Cream Sandwich. Právě podle rozlišení displeje lze usuzovat, že se jedná o tablet, který má na užší straně displej nepatrně vyšší rozlišení kvůli ovládací liště Androidu. Telefony naopak mívají z tohoto důvodu přidané rozlišení na delší, vertikální straně.

Sony Tablet S na oficiálních fotografiích

Tablet byl zatím testován pouze jednou, s výsledkem 59,70 ale lehce předčil Tablet S, který se ve stejném testu dostal na značku 42,89. Lze tedy předpokládat, že se opravdu díváme na nástupce stylového tabletu Sony Tablet S, jehož oficiální odhalení nás čeká v nadcházejících měsících. Zatím ale nemá cenu dále spekulovat, počkejme si na více informací.

Zdroje: engadget.com, nena.se

Diskuze ke článku
xsarahdi
A bude to asi SONY MINT ktorý má prísť v 9 mesiaci za cenu 560€.... keďže aj Tablety S a P predstavili niekedy po lete tak by to mohlo sedieť,,,
http://androidandme.com/2012/01/news/sonys-2012-android-roadmap-leaks-12-devices-expected-before-october/
David B.
Není to nějak málo vzhledem k tomu že má o Tegru víc :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze