Sony Ericsson XPERIA X2: nové video prostředí (Aktualizováno)

1

Na internet postupně pronikají další informace, obrázky a videa připravovaného Sony Ericssonu XPERIA X2. Prozatím neoficiální model nabídne operační systém Windows Mobile 6.5. Spekuluje se například o 8 Mpx fotoaparátu a další špičkové výbavě.

Na internet postupně pronikají další informace, obrázky a videa připravovaného Sony Ericssonu XPERIA X2. Prozatím neoficiální model nabídne operační systém Windows Mobile 6.5. Přinést by měl 8 Mpx fotoaparát, A-GPS, rychlý procesor a další špičkovou výbavu - Aktualizováno 28.7

Z obrázku je patrné, že by novinka měla dostat do vínku opět operační systém Windows Mobile a těšit bychom se mohli i na některé novinky, včetně kurzorových tlačítek na klávesnici, nebo touchpadu podobnému zařízení pod displejem.

Aktualizováno 6.6. - nové fotografie a informace

Na internetu se objevily nové fotografie připravované XPERIE X2. Prototyp nese kódové označení Vulcan.

Dočkali jsme se též prvních informací o výbavě, která vypadá více než zajímavě. Pokud se vše níže uvedené potvrdí, bude Vulcan opravdu zajímavým přístrojem.

  • Windows Mobile 6.5 s úpravami pro zvýšení výkonu a rychlosti
  • 8.1 Mpx fotoaparát, natáčení VGA videa (30 snímků za vteřinu, MP4)
  • 3,5" WVGA OLED displej
  • GPS (A-GPS)
  • 512 MB RAM, rychlejší procesor, než u XPERIE X1
  • Akcelerometr
  • 3,5 mm Jack

Aktualizováno 11.6.

Na internetu se objevily další fotografie očekávané XPERIE X2, tentokrát ve stříbrné barvě.

Aktualizováno 28.7 - Nové video prostředí

Na serveru youtube se objevilo video, podrobně zachycující prostředí Windows Mobile 6.5 na chystaném modelu XPERIA X2. Z telefonu jako takového na něm mnoho vidět není, na druhou stranu ale lze podrobně shlédnout podobu upraveného prostředí operačního systému Windows.

zdroj: gsmarena.com, engadget.com, forum.fanklub.se