Sony Ericsson bude nakonec pouze Sony, v polovině roku 2012

Plány společnosti Sony převzít druhou půlku značky Sony Ericsson se šíří internetem již od doby oznámení, které se konalo v říjnu letošního roku. Samozřejmostí tak má být odhození přídavku Ericsson ze všech následujících přístrojů výrobce, což se ale podle všeho nestane dříve, než v polovině příštího roku.

Možná jste se divili, že některé novinky poukazují na prototypy a přístroje značky Sony Ericsson, které se mají (případně mohou) objevit v roce 2012. Důvodem je prostý fakt, že se závěrečné slovo a kompletní vytlačení přídomku Ericsson uskuteční až v polovině roku 2012. Do té doby se stále bude jednat o značku, jak ji známe a dlouhatánské názvy ve stylu Sony Ericsson Xperia Arc nebudou výjimkou.

Nakonec ale k plnému převzetí dojde a poté už nás čekají pouze přístroje Sony. Společnost se nechala slyšet, že se hodlá soustředit plnou mírou na smartphony a hodlá se stát vedoucím výrobcem na poli telefonů s operačním systémem Android, což jen vítáme.

„Sony je největší multimediální společností na světě. Dříve jsme se dělili padesát na padesát, po kompletním převzetí značky však budeme těžit ze zdrojů, obsahu i jména, které Sony nabízí,“ řekl Kristian Tear, viceprezident a vedoucí prodejů společnosti Sony Ericsson.

Zdroje: xperiablog.net, gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze