Sony chystá vlastní cloudovou službu MyXperia

11

Japonské Sony zřejmě již brzy spustí svoji vlastní cloudovou službu. Svá data tak budou moci uživatelé modelů Xperia uchovávat mimo samotný telefon a mít k nim přístup vždy a všude.

Telefony Xperia se zřejmě brzy dočkají vlastní cloudové služby

Cloudové služby u nás sice na výraznější rozmach čekají, ve světě je jejich nástup mnohem rychlejší. Vzpomeňte na příklad na iCloud od Applu či SkyDrive od Micrososftu. Na stejném principu pracuje i služba Dropbox, kterou ve svých telefonech prosazuje HTC. Pozadu ale nechce zůstat ani Sony a pilně pracuje na své vlastní službě. To se provalilo nyní, kdy se nechala zaregistrovat název MyXperia. Tak by se služba měla jmenovat. Dalším důkazem příprav cloudové služby, kde si budete moci synchronizovat váš telefon, je webová stránka MyXperia v počáteční podobě.

Zdroje: juggly.cn

Diskuze ke článku
KarelV.
Jestli to bude "spolehlivé" jako software v jejich telefonech, tak potěš koště... Kdyby radši pilně pracovali na aktualizacích Androidu.
Next
Aktualizují široké portfolio mobilů, narozdíl třeba od HTC, které se vymlouvá na starý hardware... směšné, když ti jiní výrobci dokáží.
JaroB
Pavel K:
čo to trepeš za somariny? Nepoužitelné a sekajíci šunky??? ÁNO na niekotrých modeloch ale IBA ak si majiteľ nahodil ICS a neurobil Hard RESET a výmaz telefónu ! ! ! Pokiaľ si majiteľ nahral ICS na čistý OS tak NEMÁ ŽIADNE PROBLÉMY po najnovšej aktualizácii.

Takže netrep somariny keď nevieš

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze