Snes8x: Super Nintendo emulátor pro Windows Phone 8

Máte nový telefon s Windows Phone 8, ale místo moderních her s našlapanou grafikou dáváte přednost starším herním peckám z herních konzolí? Pak určitě vyzkoušejte nový emulátor Snes8x, který emuluje herní konzoli Super Nintendo.

Přibližně před měsícem vyšel emulátor Snes8x pro Windows RT a Windows 8. Tvůrci naštěstí nezapomněli ani na mobilní platformu Windows Phone 8, aplikace se objevila na Windows Phone Store před několika dny. Obsahuje i jednu hru, jedná se ale jen o demoverzi, plná verze tam nemůže být kvůli autorským právům. Hra je zde jen z důvodu, abyste si sami hned zkusili, že emulátor skutečně funguje.

Pokud si budete chtít zahrát některé ze známých her, musíte si někde sehnat jejich ROM, v tom vám nejlépe poradí Google. Poté je nahrajete na SkyDrive a v aplikaci Snes8x je importujete. Naimportovat je stačí jednou, pak už je jejich spuštění otázkou okamžiku.

Emulátor Snes8x běží pouze na Windows Phone 8, podporuje všechna rozlišení displeje, není bohužel kompatibilní s Windows Phone 7.8. Stáhnout si ho můžete zdarma.

Stáhnout Snes8x

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze