Snapchat umožní za úplatu přehrání snímku ještě jednou

7

Snpachat je oblíben především díky svému principu fungování. Jedná se o snímky či krátká videa, která si protistrana musí stihnout prohlédnout v nastaveném intervalu. Pokud to nestihne, má smůlu. Snapchat však chce motivovat všechny, kterým jedno prohlédnutí nedostačuje a za úplatu umožní nákup kreditů na opětovné shlédnutí.

Jaký obsah se přes sociální síť Snapchat šíří nejčastěji pro jistotu nebudeme komentovat, každopádně unikum tkví právě v tom, že aplikace umožní pouze jedno zhlédnutí dle intervalu, který nastaví sám odesílatel. Aby ovšem Snapchat mohl i nadále vydělávat, rozhodl se pro malou úpravu. Dovolí příjemci zobrazit si dané video či snímek ještě jednou, ovšem tentokrát již za peníze. Za 3 zobrazení navíc zaplatíte necelý jeden dolar (24 Kč), za deset pak necelé tři dolary (72 Kč). Dvacet shlédnutí pak máte za 120 Kč (5 dolarů). Stále ovšem platí, že v daný den si můžete daný snímek zobrazit pouze jednou. Kredity pak můžete využít na jiné snímky, které chcete vidět znovu.

Snapchat logo

A aby Snapchat nezůstal pouze u textů a doprovodných smajlíků, přinesl další novinku – přidání efektů k vámi pořizovanému snímku. Těch může být mnoho, většinou se jedná o děsivé výrazy různých kreatur. Vzhledem k náročnosti procesu (Snapchat sám pozná, že se na něj dívá obličej a právě na ten efekt aplikuje) bude tato funkce dostupná pouze pro vybrané zařízení s vyšším výkonem. Aktualizace je uvolňována postupně.

Stáhnout Snapchat

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: gsmarena.com, blog.snapchat.com

Diskuze ke článku
Jakub
Snapchat je populární maximálně tak pro vzájemnou provokaci mladistvých.
Milan
Ubohé, trápne.. BBM (blackberry messenger) pres vsetky platformy, má vo svojom chate casované snimky už dávno, aj odvolanie sprav, ci spatnú upravu, vcetne podpory hovorov, zdielania polohy a pod
Hahaha
Mám Snapchat, který je upravený a tak se mi všechny fotky ukládají automaticky do mobilu, takže úplná zbytečnost :D
zoufalost,
ale v U.S. se to možná chytí :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze