Snapchat se pravděpodobně naučí novinky včetně video streamingu

9

Populární aplikace Snapchat, která si slávu zajistila krátkými a především dočasnými zprávami, se možná v již blízké budoucnosti naučí spoustu nových funkcí. Namátkou jmenujme posílání audio a video zpráv či streamování.

Snapchat logo

Odhalení nových funkcí samozřejmě prozatím nepřichází z úst vývojářů aplikace, ale skrze zdrojový kód jedné z posledních verzí. Dva nezávislí vývojáři zdrojový kód důkladně prozkoumali a objevili náznaky možných nových funkcí. Ty samozřejmě běžný uživatel nemůže najít, neboť v aplikaci nové funkce nejsou aktivní. Prvky nových funkcí byly objeveny ve Snapchatu ve verzi 9.21.1.0 a hovoří se o možnostech posílat video i audio zprávy a dokonce také o video streamingu.

Jedna z funkcí by mohl nést název Audionote a mělo by jít o zvukovou zprávu, kterou přímo nahrajete a rovnou pošlete. Prozatím se zdá, že zpráva by neměla být omezena velikostí ani délkou záznamu, avšak to se ve finální fázi může ještě změnit. Ve zdrojovém kódu se objevily také popisky „Chat_stream_audio“ a „chat_incoming_video“, které naznačují, že budeme moci posílat také video zprávy. Snapchat by se tímto naučil funkce běžné u konkurence typu Skype, Hangouts či Facebook Messenger.

V neposlední řadě by se Snapchat měl naučit funkci video streamingu, tedy obdobnou možnost, kterou dnes již nabízí samostatně aplikace Meerkat či populárnější Periscope. Podrobnosti o jejím fungování však nejsou známé. Je však patrné, že se podoba jednoduché aplikace Snapchat bude měnit a vývojáři se nebojí experimentovat s novými možnostmi.

Stáhnout Snapchat

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: 9to5google.com, androidcommunity.com

Diskuze ke článku
Knobl@uch
Ocenia predovsetym pouzivatelia wp
ANO
Znate snad nedo nekoho, kdo tuhle aplikaci pouziva? Kdyz je tu mnohem univerzalnejsi whatsapp, ktery se paruje podle cisla nebo i ten facefuck, tak proc nejakou primitivnost jako snapchat? O dalsich funkcich ani nemluve, v dobe kdy existuje skype je to usmevne .....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze