mobilecast #71: Apple WWDC a finální Oculus Rift

Začíná další mobilecast! Tentokrát od 17 hodin a bude opět nabitý informacemi a novinkami. Po dvou týdnech se v něm ukáže i Martin. Rozebírat se budou především novinky, které Apple ukázal na své vývojářské konferenci WWDC 2015. V rukávu máme ale samozřejmě i další překvapení. Buďte u toho.

mobilecast #71 – Apple WWDC a finální Oculus Rift

Obsah podcastu

Podcast v audio formě

Diskuze ke článku
TheJelen
Izraelsky? Snad Hebrejsky ne...
Grom51
No plno věcí v OSX okopírovali z Win10 :D a OpenSource stejně jak .NET a v iOS zase z Androidu či WP :) .. ale jinak palec nahoru .. MacOS si nemůžu vynachválit .. jen čekám na použitelnější iPhony, které vydrží aspoň 24 hodin resp. 2 dny, proto mám Galaxy Alphu s 2500mah :) .. ten záchraný mód výdrže je výsměch :D +3h jako vážně :D ?
Tomáš Kliner
Tomáš Kliner
Naposledy upraveno: 12. 6. 2015 17:01
BlackBerry a přechod na Android?? Pokud ano doufám, že zvostane koncept ovládání gesty už sem si na todle perfektní ovládání docela zvykl...
Jab
Pokud Blackberry užije Android, tak ne na všech telefonech. Zcela logicky konečně diferencují. Tlačítkové "pracovní" telefony si zachovají vlastní systém Blackberry a dotykové dostanou v budoucnu android. Je to zcela logické řešení (resp. jedna z možných variant a rovnou asi ta nejlepší). Blackberry má odvahu, že do toho jde, ale s řešením (/odvahou) mělo přijít už dávno.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze