mobilecast #56: Windows 10, tajný NVIDIA projekt a sociální sítě

Jsme zpět. Opět po týdnu. Opět živě a opět se zajímavým obsahem. A to i napříč tomu, že se v uplynulém týdnu mnoho věcí neudálo. Na začátku si připomeneme zveřejnění Windows 10 Technical Preview pro telefony, strategii Sony se záměrem ušetřit na čipsetech a nové naději na levné a kvalitní výrobky Xiaomi v srdci Evropy. Zaspekulujeme si také o tom, co pro nás NVIDIA chystá za herní překvapení a závěr bude věnovaný sociálním sítím.

mobilecast #56 – sociální podcast

Obsah podcastu

Podcast v audio formě

Diskuze ke článku
Andrej Michalek
Dobrý Deň. Chcem sa spýtať, či by nebolo možné niekde upnúť tapety z LG G Flex 2, keďže som ich nikde na internete nenašiel...ďakujem
Petr
Od té doby, co upozorňujete na mobilecast článkem předem jsem žádný neviděl :( Kliknu, řekne to až za den a pak už si nevzpomenu. Kdyby vyšla zprávička ještě v okamžiku, kdy už je záznam k dispozici, přišlo by mi to lepší.
Kensi Deeks Blye
Kensi Deeks Blye
Co zařadit do témat pokud se to stane dneska že Microsoft vypustil W10 technical preview pro mobily? Případně nějaká recenze.
tomas
Dobrý deň mam otázku bude sa v tomto mobilecastu rozoberať či je reálne aby apple kúpil Tesla Motors? čo vy nato kúpi to apple podla mňa nie je moc

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze