Skype postihl globální výpadek, na nápravě se pracuje

10

Skype postihl globální výpadek. Ti z vás, kteří Skype využívají každodenně, si pravděpodobně stihli všimnout, že se aplikace odmítá přihlásit. Webové verze se tento výpadek netýká, avšak na nápravě chyby, která znemožňuje klasické přihlášení skrze aplikaci se intenzivně pracuje. Podle všeho se výpadek netýká všech uživatelů, ale zasaženo jich bylo mnoho, a to po celém světě.

Skype

Internetem a zahraničními médii koluje informace o tom, že aplikaci Skype postihl globální výpadek služeb. Aplikace Skype se odmítá přihlásit k účtům a hlásí chybu spojení. I když se výpadek s největší pravděpodobností netýká všech uživatelů, zasaženo jich bylo opravdu mnoho, a to po celém světě. Pokud se vám daří přihlásit, většina uživatelů se bude jevit jako off-line, i když zprávy jim budou klasicky odcházet. V případě, že se odhlásíte, velmi pravděpodobně se vám již nepodaří přihlásit. Pokud tento výpadek postihl i vás a potřebujete alternativu, nabízí se webová varianta, která funguje bez problémů. Fungovat by měly také mobilní aplikace včetně push notifikací.

Aktuální stav služeb Skype si můžete ověřit na tomto odkazu.

Stáhnout Skype

Google Play (zdarma) App Store

Zdroje: windowscentral.com, heartbeat.skype.com

Diskuze ke článku
Strášce Galaxyje
No sranda, říkám si, co mě to tak hezky hřeje v kapse, kouknu na telefon, půlka baterky za 2h v pérdely a v seznamu aplikací navrchu Skype s 80 % spotřeby. Že by nová strategyje Myrkosftu jak sabotovat Android?
Rob
Me Skype na pozadi sezere min jak 1% a mam povolen beh na pozadi a za mesic sezere 6 MB dat.
Leoš
Ano, ale zprávy normálně doručuje a přijímá klasicky. Si tam do rohu monitoru nalepte zelenou samolepku a máte po problému s motajícím se kolečkem...
Hell
mě se taky nejde přihlásit :(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze