Seznam přináší Email pro Windows Phone a vylepšené Mapy.cz

24

Seznam se snaží udržet tempo s moderními trendy a svojí aplikaci Email nyní přináší také na platformu Windows Phone. Současně s tím byly také uveřejněny vylepšené Mapy.cz, které přináší několik novinek.

Email pro Windows Phone

Stáhnout Email

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Oficiální aplikace pro chytré telefony s operačním systémem Windows Phone byla konečně uveřejněna a přináší vzhled i ovládání, na které jsou uživatelé Windows Phone zvyklí. Seznam se pro uveřejnění aplikace rozhodl po uvedení Android verze, která se díky 8 milionům uživatelů emailové schránky od Seznamu setkala s velkým úspěchem. Aplikace je dostupná pro telefony s Windows Phone 8.0 a vyšším.

Aplikace Email na Windows Phone

TIP: Podle Seznamu má chytrý telefon přibližně třetina seniorů

Mapy.cz

Stáhnout Mapy.cz

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Pozadu nezůstala ani aplikace Mapy.cz, která přináší zimní novinky v podobě přidaných vleků, lanovek a běžeckých tratí. Pro zimní sezónu je navíc připravený speciální informační servis ze ski areálů. Na mapě se vám také nově zobrazí zelené a červené ikonky, které signalizují, jestli je dané místo v provozu, nebo ne. V aplikaci najdete spoustu dalších menších úprav, které vám zjednoduší a zpříjemní trávení zimního období na horách.

Zimní Mapy.cz

Zdroje: seznam.seznamblog.cz, seznam.seznamblog.cz

Diskuze ke článku
No
Ac nemam Seznam.cz moc rad, tahle aplikace pro WP se jim vazne povedla. Jsou to asi nejlepsi domaci mapy. V zahranici pouzivam HERE doma Seznam. Google se muze jit klouzat
lada
Ty jo, skvělé!
Jiri Lala
Na mapy mam Here a na emaily jedine nativni emailovy klient. Nechapu duvod si instlaovat emailovou appku :D
popokatepetl
Mapy samozřejmě super, pro ČR neznám lepší. Emailová app ale pro mě nemá smysl, páč v ní nejde sdružovat více e-mailových účtů, což v integrovaném emailovém Klientovi ve WP jde. Takže zpracování, grafika, vše OK, ale pro mě nepoužitelné.

Ale díky seznamu za to, že WP neopomíjí a vyvíjí aplikace i pro něj...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze