Samsungy Galaxy Grand On a Mega On testovány v Indii (aktualizováno)

15

O tom, že Samsung údajně pracuje na zcela nové řadě zařízení, jsme vás již informovali. Nyní se objevily první dva modely, které by do ní měly patřit. Jmenovitě jde o Galaxy Grand On a Galaxy Mega On. Známe přitom i specifikace.

Aktualizováno 1. 9. 2015

Existence dvou novinek od Samsungu se opět potvrzuje. Modely s kódovými označeními SM-G600 a SM-G550 totiž byly zachyceny stránkami Zauba, které sledují import a export do/z Indie. Oba přístroje jsou tak v současné době doopravdy testovány. O dalších novinkách vás budeme informovat.

Původní zpráva z 27. 8. 2015

Samsung Galaxy Grand Prime
Samsung připravuje zcela novou řadu. Dočkáme se jí už na veletrhu IFA?

O tom, že Samsung pracuje na nové řadě s názvem Galaxy O, jste si u nás mohli přečíst již před několika dny. Podle posledních informací by se série mohla jmenovat Galaxy On a nabídnout zprvu dva modely.

Prvním bude Samsung Galaxy Mega On (číslo modelu SM-G600). Ten nabídne 5,5palcový displej s HD rozlišením a poháněn má být čtyřjádrovým procesorem Snapdragon 410. Kromě toho by měl přijít s 13Mpx zadním fotoaparátem a přední 5Mpx kamerkou. Zbytek výbavy by měl doplňovat 1,5 GB paměti RAM a 8 GB úložného prostoru, který bude dále rozšiřitelný pomocí paměťových karet. Hmotnost telefonu by měla činit 145 gramů a jeho rozměry budou následující: 151,8 × 77,5 × 8,2 mm, v těle by přitom měl mít baterii o kapacitě 3 000 mAh.

Druhou novinkou má být Galaxy Grand On (číslo modelu SM-G550). V tomto případě by mělo jít o 5palcový telefon opět s HD rozlišením. Jako procesor by měl posloužit Exynos 3475 se čtyřmi jádry na taktu 1,3 GHz, jenž bude doplňován 1 GB RAM a 8 GB úložného prostoru (opět s možností rozšíření pomocí paměťových karet. Mezi další výbavu patří 8Mpx zadní kamera a 5Mpx přední fotoaparát. Baterie v tomto případě nabídne kapacitu 2600 mAh.

Zdroje: sammobile.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Ondra
Takže opět (podle dosavadních informací) ničím nevybočující ze současného portfolia. Osobně jejich modelovou politiku fakt nepobirám. Bude to pravděpodobně vypadat stejně a bude to mít pravděpodobně i totožný vnitřnosti jako X modelů Samsungu v současnosti. A za dva roky se dočkáme Galaxy Grand On Prime LTE duos Sranec-Zákazníkům-Na-Hlavos...
Silb
V jejich portfoliu se vyzná jen pár lidí ze Samsungu, není v lidských silách se v tom vyznat )). Tedy ne, že by mě to nějak zajímalo, je to totiž jak na asijském tržišti, mají všechno a ještě dostaneš slevu. Jestli nedorazí Note 5 (S Pen !!!)
končím se Samsungem i Androidem.
ANO
Grand, Mega, ja cekal, ze to bude dalsi tuctovy radoby hiend model ..... a ono 1GB ram ..... na androidu ... ROFL! ...... takze jenom dalsi tuctovy .... tentokrat lowend .... jop, samsung presne vi co dela .... nejdriv se snazil prodavat draz nez apple a doufal, ze i vydela vic nez apple ..... no, tak ted jim nejaky chytrak nakukal, ze prodeje zvysi, kdyz zavedou dalsi zcela zbytecne modely:o)
Se mi libi jak vyrobci zprehlednuji portfolio .... treba nokia/microsoft zavedli zcela logicke znaceni peti (potazmo ted sesti) rad a to z toho chcou udelat jen tri rady (taky proc ne, to bohate staci!) ...... ale ne samsung jde cestou jeste vetsiho chaosu:o) Ale tak mi to nevadi ... ja kdyz kupuju novou lednicku jednou za 10 let, tak si ty specifikace projdu ..... lednicka neni spotrebak.

Jinak kdyz jsem zminil nokiu, ta mela snad vzdy nejhorsi znaceni ..... byly ty nazvy delany nekdy nejakym hlubsim principem? 2150, 3110, 3130, 5210 ..... v tom asi zadny system nebyl co?
Markus
Preco nadavate???? Vy tie mobily mat nebudete tak čo? Ja mam Ace 4 s 1GB RAM a Touchwizom(4.4.4. Kitkat) a ide vsetko v poho

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze