Samsung zřejmě chystá prémiovou řadu Galaxy F z kovu

14

Jihokorejský Samsung možná vyslyší přání svých zákazníků a částečně se odkloní od plastu, co by hlavního materiálu u všech svých modelů. V letošním roce by měl představit novou řadu Galaxy F, ve které by se měly nacházet prémiové modely z hodnotných materiálů.

Již dříve se spekulovalo, že Samsung chystá plánovaný model Galaxy S5 ve dvou variantách. Základní s běžnými plastovými materiály a v hodnotnější verzi, jejíž výhodou bude použití kovových materiálů. Nyní se zdá, že vše bude trošku jinak. Samsung Galaxy S5 je samozřejmě v přípravě a čekáme ho doslova každým týdnem. Velmi pravděpodobně však půjde o další plastový model. Kovového modelu od Samsungu bychom se ale také měli dočkat.

Výrobce údajně plánuje novou řadu Galaxy F, která by měla stanout na samotné špici portfolia jihokorejského výrobce. Hlavní odlišností je použití hodnotnějších materiálů. Prozatím se neví, zda první model řady Galaxy F nabídne stejnou nebo lepší výbavu než Galaxy S5. Objevují se však první domněnky, že Galaxy S5 nabídne displej s rozlišením 1920 x 1080 pixelů, zatímco Galaxy F získá displej s rozlišením 2560 x 1600 pixelů. Tímto by tak řada Galaxy S mohla přijít o post nejlépe vybavených modelů Samsungu.

Zdroje: etnews.com, sammobile.com

Diskuze ke článku
Detailista
Pokud Samsung přinese jen zvýšení rozlišení a výkonu a zabalí to do hliníku, tak těžko může počítat s úspěchem. Možná si ho pořídí část současných majitelů S3, ale S4 je na tom parametry tak dobře, že naprostá většina lidí sáhne po něm, když sleze cena. :)
Maroš
Takže hliník ako prémiový materiál iba pre najvyšší model? Ešte kde chceš šetriť Samsung?!
Lukáš
Ještě by to chtělo někoho kdo to Samsungu navrhne, těm jeho příšerám nepomůže ani kdyby byly ze zlata a potom kolik si za to můžou říct, takhle už jsou ceny vysoko. Radši by se měli věnovat WP modelům, ten systém má alespoň budoucnost.
Papír
Než výkon , by mě více zajímala cena ..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze