Samsung zřejmě chystá pětipalcovou střední třídu Galaxy Grand Neo

7

Portfolio Samsungu zřejmě pro tuto korejskou společnost nikdy nebude dostatečně široké, nyní se objevují první spekulace o novém zařízení řady Galaxy Grand. Kromě velkého displeje tak můžeme počítat s nepříliš vysokou cenou a adekvátně slabšími parametry.

Dle spekulací, které zveřejnil server SammyHub, se bude jednat o nepřímého nástupce modelu Galaxy Grand. Specifikace sice budou podobné, přímým nástupcem ale je Galaxy Grand 2. Jedná se tak o jakýsi mezistupeň. Tento telefon pak nabídne displej s úhlopříčkou 5" a čtyřjádrový procesor architektury Cortex A7. Bohužel, vlastností série Grand je poměrně nízké rozlišení displeje, a to se zřejmě nevyhne ani tomuto modelu a vypadá to, že se dočkáme z dnešního hlediska už zastaralého WVGA, tedy 800×480 pixelů.

Samsung Galaxy Grand Neo podle serveru SammyHub

Na chod zařízení by měl dohlížet operační systém Android ve verzi 4.3 Jelly Bean, samozřejmě s uživatelskou nadstavbou TouchWiz. Ta by s sebou měla přinést všechny své klady i zápory. Dočkat bychom se měli i některých bonusových funkcí, jako například MultiWindow. Představení tohoto zařízení bychom se měli dočkat v horizontu týdnů, maximálně několika měsíců. Je možné, že se jej dočkáme už příští týden na CESu v Las Vegas, kde mobilenet.cz nebude chybět.

Zdroje: sammyhub.com, fonearena.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
6516
Jestli nebude podporovat LTE (jako Grand 2), bude to skutečně nezajímavý a zbytečný telefon.
rootman
Super! Těším se až vyjde Galaxy Grand Trinity což bude vývojový mezičlánek mezi Neem a dvojkou. Dále pak očekávám dvousimkovou verzi Galaxy Grand Morfeus u které se ale (z důvodu evoluce) zvýší uhlopříčka na 5.8 takže model bude stejný jako první generace Samsung Galaxy Mega. To vše zabaleno do krásného, neokoukaného hábitu S3 :]
Milan
Bude něco s qwerty se slušnou výbavou od Samsungu , nebo od jiného výrobce?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze