Samsung uvolní Android 4.1 pro Galaxy S II v únoru

12

Na podzim loňského roku unikla testovací verze Androidu 4.1 pro Galaxy S II. Dřívější informace hovořily o tom, že aktualizace bude uvolněna na podzim loňského roku. Nové informace pak odložily termín vydání na první čtvrtletí. Nakonec mluvčí společnosti uvedl, že začátkem února dojde v Singapuru k uvolnění verze Jelly Bean.

Samsung Galaxy S II - oficiální fotografie

TIP: Recenze Samsung Galaxy S II – šlechtic Android

Aktualizace Android 4.1 pro Galaxy S II přinese zvýšení výkonu a rychlosti přistroje, hlavně díky funkci Project Butter. Vedle toho nebude chybět nová nadstavba TouchWiz Nature UX, s chytrými funkcemi jako jsou Smart Stay, Smart Alarm. Díky nové aktualizaci by přístroj měl nabídnout delší pohotovostní výdrž.

Screenshoty z testovací ROM s Jelly Beanem pod kapotou

Napsali jsme již:

Aktualizace bude dostupná pouze přes program Kies. Proces uvolňování aktualizace započne začátkem února v Singapuru, další země budou následovat. Je tak pravděpodobné, že Česká republika by se mohla dočkat v druhé polovině měsíce února. Dění kolem aktualizace budeme i nadále sledovat. V případě nových informací, se s vámi o ně určitě podělíme. Nainstalovali jste testovací software s Jelly Beanem? Jaké jsou Vaše poznatky? Pište nám je do diskuze pod článkem.

Zdroje: asia.cnet.com

Diskuze ke článku
Miro
Zaujímalo by ma, či sa spomína aktualizácia pre model Galaxy S Advance. V povodnej sprave niekedy z jesene minuleho roka bol pri planovanej aktualizácii Galaxy S II spomínaný aj práve tento model.
Vilibald
Hmm, takže v únoru. Je to jako loni s ICS. No, dávám Samsungu tak minimálně další dva měsíce. Myslím, že duben je reálný :-(.
Soptík
Trochu mi to připomíná LG :D
Ghost
U Samsungu GSA už je dostupný Android 4.1, bohužel zatím jenom v Rusku.. :-/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze