Samsung ukončuje službu Video Hub, vypnuta bude 1. prosince

4

Jihokorejský Samsung dnes svým uživatelům oznámil, že ukončuje fungování své služby Video Hub a to již k 1. prosinci. Služba se však neodmlčí zcela, nadále bude funkční v Jižní Koreji a USA.

Samsung své uživatele prostřednictvím e-mailu informoval o postupném ukončení služby Video Hub, ve které bylo možné půjčovat či rovnou kupovat filmy, seriály a videa. Možnost nákupu a pronájmu bude zcela ukončena k 1. prosinci 2014. Dalších 30 dní budete mít na to pronajaté tituly shlédnout, případně si zakoupené tituly uchovat k dispozici offline.

Samsung Video

Od 31. prosince 2014 nebudete moci opětovně stáhnout vaše již zakoupené tituly. Samsung proto doporučuje jejich archivaci do půlnoci 30. prosince. Po stažení a před půlnocí 30. prosince, budete muset spustit každý titul po dobu alespoň 30 sekund pro odemknutí souboru na vašem zařízení. Tento proces je potřeba opakovat u každého zařízení, u kterého si přejete mít titul k dispozici (max. 5 zařízení). Až se všechny zakoupené tituly odemknou, najdete posléze v aplikaci Videa a bude je možné přehrát pomocí nativního přehrávače.

Diskuze ke článku
Milda
A tohle někdo v Čechách používal? Jen tak dál, čím víc toho Samsung z toho jeho balastu zruší, tím lépe...
Standa
Samsung to vypinani sluzeb kopiruje od MS :0
n7610
Ale poslali email což se cení :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze