Samsung údajně chystá obří novinku Galaxy A9 Pro

3

Jihokorejský Samsung zřejmě cítí sílu ve velkých tabletofonech a mohl by doplnit svou řadu Galaxy A dalším modelem s označením A9 Pro. Samozřejmostí bude velký a jemný displej a potěší i nejnovější verze operačního systému Android.

Samsung logo

Samsung na sklonku loňského roku představil novou generaci svých modelů řady Galaxy A pro rok 2016. Šlo o tradiční trojlístek, který by se však, jak se nyní zdá, mohl dočkat ještě čtvrtého do party. Spekuluje se o Samsungu Galaxy A9 Pro. Ten by měl samozřejmě vycházet z nejvyššího modelu a nabídnout 6palcový či možná ještě větší displej. Rozlišení by mohlo atakovat 2K hodnotu. Adekvátní by měla být také kapacita baterie, u které se předpokládá kapacita nad 4 000 mAh.

Samsung Galaxy A7

Díky pozdějšímu uvedení by se Galaxy A9 Pro mohl již od samého začátku dočkat Androidu ve verzi 6.0 Marshmallow. Zbylá výbava je prozatím neznámá i v rovině spekulací a totéž platí o informacích týkajících se představení údajně chystaného modelu.

Zdroje: sammobile.com

Diskuze ke článku
aamajnkdsbhbsks
Tomu moc nevěřím Samsung několikrát potvrdil, že překročit 5,7 palců se nechystá a že by byli schopni s takovým displejem a konstrukcí spojit 4000 mAh baterii to je taky nesmysl.
Martin
A Obří bude i cena bude stát jako s6 když vyšel.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze