Samsung startuje prodej Galaxy S4 v sobotu, můžete jej i vyhrát

6

Nový vlajkový model jihokorejského výrobce, Galaxy S4, se začne prodávat již v sobotu. Přinášíme seznam prodejen, kde jej už v sobotu uvidíte. Pokud budete mít štěstí, můžete navíc tento týden novinku vyhrát.

Nedočkaví zájemci o nový smartphone Samsung Galaxy S4 budou mít možnost splnit si své přání ve stejný den na celém světě, a to 27. dubna 2013. Samsung u příležitosti příchodu nové vlajkové lodi přichystal speciální nabídku – ve dvou českých a dvou slovenských značkových prodejnách Samsung bude pro 50 prvních majitelů GALAXY S4 přichystán dárek v podobě krytu S view cover a multimediální dokovací stanice zdarma.

Samsung Galaxy S4

Pokud se zákazníci rozhodnou vypravit o víkendu ke svému oblíbenému prodejci mobilních telefonů či elektroniky pro Samsung Galaxy S4, doporučujeme ověřit si předem dostupnost. V následujících dnech by se měl postupně objevit v celé distribuční síti.

Kdo se bude chtít stát jedním z prvních majitelů Galaxy S4 a vypraví se pro něj hned v sobotu, měl by zvážit návštěvu dvou vybraných českých a dvou slovenských značkových prodejen Samsung: v Praze v OC Chodov, v Brně v OC Olympia, v Bratislavě v nákupním centru CENTRAL či v Košicích v nákupním centru Aupark.

Samsung Galaxy S4

Pro 50 nejrychlejších zákazníků v každé ze čtyř prodejen je připraven exkluzivní balíček (vždy jeden kus na osobu) obsahující Samsung Galaxy S4 v černé nebo bílé barvě, S view cover a multimediální dokovací stanici za cenu 16 999 Kč vč. DPH. Prodej bude zahájen v 10 hodin dopoledne a zájemci by neměli váhat, protože při zahájení prodeje bude dostupné jen limitované množství kusů.

Již od pondělí 22. dubna 2013 můžete také zkusit své štěstí a zapojit se do úplně první soutěže o Samsung GALAXY S4 na oficiálních facebookových stránkách Samsung Česko a Slovensko (http://www.facebook.com/samsungczsk). Účastníci mají za úkol do čtvrtka 25. dubna 2013 zodpovědět jednu soutěžní otázku, přičemž každý tipující má pouze jeden pokus. Na dva vítěze – nejpřesněji a nejrychleji tipující uživatele z České a Slovenské republiky – čeká zbrusu nový Samsung Galaxy S4. Ten jim bude slavnostně předán v sobotu 27. dubna v 10 hodin ve značkové prodejně Samsung v Obchodním centru Chodov v Praze, respektive ve značkové prodejně Samsung v obchodním centru Central v Bratislavě.

Technické parametry Samsung Galaxy S4

Kompletní specifikace
Konstrukce136,6 × 69,8 × 7,9 mm, 130 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejSuper AMOLED, 4,99" (1 920 × 1 080 px)
Fotoaparát13 Mpx (4 032 × 3 120), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm Snapdragon 600 APQ8064T, CPU: 4×1,9 GHz, GPU: Adreno 320
PaměťRAM: 2 GB, vnitřní paměť: 16 GB / 32 GB / 64 GB, paměťové karty: microSDXC
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 5.0
Akumulátor2 600 mAh, bezdrátové nabíjení: ano (nutno dokoupit kryt), doba nabíjení: 2:18 hodin
Dostupnostduben 2013,

Zdroj: TZ Samsung

Diskuze ke článku
Luke
Ach, kde se courá to HTC ONE.
ZD3ND4
Tak to jsem zvědav zda tam budou fronty jako na iPhony
LMD4E
Dnes jsem byl v prodejně Comfor na Andělu, rezervovat si na sobotu jeden kousek a dověděl jsem se, že žádného 27.4. se žádná sláva konat nebude. Že prý dnes dostali zprávu od Samsungu, že do ČR nedošla dodávka SGS4 a proto 27.4. nebude nikde k sehnání. Tak teď nevím, kdo kecá.... Ale myslím, že prodejce by si sám do vlastního hnízda zbytečně nekálel.
Ondra
No nevím.Osobně mám.Samsung rád,a měl sem zatím všechny GALAXY S.Ale vždy až třeba po půl roce po vydání,až to klesne.
Ale co mě děsně naštvalo,je ten inzerát jak shánějí komparz 50 lidí do Brněnské Olympie,aby jen stáli a okoukávali S4.Za 300 kc :).Kolik lidí po celé ČR v Samsung STORE bude jen komparzistů kvůli fotkám o zájmu?:D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze