Samsung S9110: hodinky, které si zamilujete

2

Výrobce Samsung dnes oznámil další nový mobilní přírůstek do jeho stáje, a ne ledajaký. Jedná se o mobilní telefon implementovaný do hodinek a vskutku, soudě podle prvních screenshotů to byl krok správným směrem.

Samsung S9110 Wristwatch rozhodně nechce být skromný, v rukávu má hned několik es. Uhrane vás svým moderním vzhledem a elegantním stylem, dokazují to i použité hodnotné prvky a materiály, spona vyrobená z nerezové ocele, opasek z pravé kůže a sklíčko odolné vůči různým škrábancům. Je přímou odpovědí na nedávno představený konkurenční mobil v hodinkách od firmy LG. Avšak Samsung ho trumfuje na celé čáře díky štíhlejší konstrukci, která se pohybuje okolo 2 mm.

Hlavním ovládacím prvkem je dotykový displej s úhlopříčkou 1,76 palce. Konektivitu s počítačem zajišťuje Bluetooth, Samsungu rovněž nečiní problém ani synchronizace s emailovým klientem Outlook.

Hlasové hovory jsou velmi komfortní. Samsung má vestavěný jak mikrofon tak i reproduktor. Pokud by vám tento způsob volání nevyhovoval, můžete uskutečňovat hovory přez BT sluchátko. Samozřejmostí jsou i hlasové povely.

Mobilohodinky se nyní pomalu začínají prodávat ve Francii za doporučenou cenu 450 Euro.

zdroj: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Zbyněk
Dodrý den,
prosím jaká je cena uvedeného výrobku.
Děkuji.
Přeji hezký den.

Zbyněk
Ludvík Juhas
11000 za hodinky, to je docela dost ....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze