Samsung představil stylus s Bluetooth a přehrávač S Pebble

1

Samsung nabízí ke svým telefonům a tabletům celou řadu různého příslušenství Dnešním dnem se zástup rozšiřuje o další dva zástupce. Představen byl stylus se zabudovaným Bluetooth a také malinký MP3 přehrávač určený pro model Galaxy S III.

Stylus S Pen – pero, ze kterého si zavoláte

Na trhu je nespočet různých stylusů pro kapacitní dotykové displeje. Samsung však nyní představil stylus se zabudovaným Bluetooth. K čemu to je dobré? Na těle stylusu je totiž reproduktor, mikrofon a tlačítko k regulaci hlasitosti. Jak již jistě tušíte, se stylusem je možné telefonovat, což ocení především majitelé tabletů, které hovory podporují. Rozměry stylusu činí 115 x 17,7 x 3,3 milimetrů a na jedno nabití vydrží v pohotovosti 130 hodin nebo 3 hodiny nepřetržitého hovoru. Stylus rovněž podporuje vibrace. Samsung tímto příslušenstvím reaguje na podobný stylus, který již dříve představil Asus ke svému PadFonu. Stylus S Pen bude dostupný v bílé barvě za doporučenou cenu 1 499 Kč včetně DPH.

S Pen - stylus s Bluetooth, se kterým lze telefonovat

Přehrávač S Pebble – hudba na rukávu

Druhým představeným příslušenstvím je přehrávač S Pebble. Řadí se mezi příslušenství k modelu Galaxy S III, s nímž sdílí také barevné varianty – bílou a modrou. Přehrávač ale není s mobilním telefonem nijak pevně spjat. Nabízí vlastní paměť o velikosti 4 GB a tlačítky k ovládání. Nechybí ani malá LED dioda, která vás informuje o stavu baterie. Výhodou přehrávače jsou miniaturní rozměry a klip na zadní straně. Můžete si tak zařízení přichytit k oblečení, což se může hodit například při sportování. Své oblíbené skladby do přehrávače nahrajete samozřejmě z počítače, ale také právě z Galaxy S III. Stačí jen obě zařízení propojit dodávaným kabelem. Doporučená cena přehrávače S Pebble činí 1349 Kč.

S Pebble - MP3 přehrávač

Zdroj: TZ Samsung