Samsung představil Galaxy S6 edge v limitované edici Iron Man

20

Po spekulacích přichází oficiální představení. Jihokorejský Samsung ve spolupráci se společností Marvel odhalil svůj model Galaxy S6 edge ve speciální a limitované edici Iron Man.

Partnerství mezi Samsungem a Marvelem konečně přináší kýžené ovoce, na které čeká nejeden komiksový fanoušek. Oficiálně byla představena limitovaná edice Samsungu Galaxy S6 edge. Ta je zahalena do červeno-zlaté barvy, která jasně evokuje příslušnost k Iron manovi. Speciální edice obsahuje telefon v 64GB variantě, tedy zlatou střední cestu, a celé prostředí je pak obohaceno o nové téma s Iron Manem. Kromě toho získáte také lákavé prodejní balení, které samozřejmě opět ladí k akčnímu hrdinovi. Třešničkou na dortu je pak přibalení bezdrátové nabíječky.

Samsung Galaxy S6 edge v edici Iron Man se začne prodávat na domácím trhu již 27. května. Během června se přidá Čína a Hongkong. Zda se speciální edice dostane i na další trhy, není v tuto chvíli známo.

Technické parametry Samsung Galaxy S6 edge

Kompletní specifikace
Konstrukce142,1 × 70,1 × 7 mm, 132 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejSuper AMOLED, 5,1" (2 560 × 1 440 px)
Fotoaparát16 Mpx (2 988 × 5 312), LED dioda, autofocus, video: 3 840 × 2 410 px, 30 FPS
ChipsetSamsung Exynos 7 Octa, CPU: 4×2,1 GHz + 4×1,5 GHz, GPU: ARM Mali-T760
PaměťRAM: 3 GB, vnitřní paměť: 32 GB / 64 GB / 128 GB, paměťové karty: ne
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth: 4.1, NFC: ano
Operační systémAndroid 6.0
Akumulátor2 600 mAh, bezdrátové nabíjení: ano, doba nabíjení: 1:29 hodin
Dostupnostduben 2015,

Zdroje: global.samsungtomorrow.com

Diskuze ke článku
Jedd
Proboha co ta hlava vzadu, kdyby tam udělali nějakou imitaci toho jeho srdce nebo vůbec nic bylo by to krásné, ale tak hlava vzadu by mě štvala :)
Miroslav Maršál
Miroslav Maršál
Jako stylovka bych řekl docela dost povedené. Nemluvím o tom, za jak dlouho se to okouká a už vůbec ne o té podivnosti, co na mě čučí zepředu i zezadu, ale to už je o vkusu každého jednoho z nás. Prostě si s tím opravdu dobře vyhráli a design Samsung letos trefil.
Jiří Červenka
Já si nemůžu pomoct, ale furt je to prostě Samsungovej krám. Vystouplá čočka fotoaparátu je příšerná, zakřivenej display je úplně k ničemu a ještě se to blbě drží, a přijde mi že zase od Apple okopírovali oválnej rám. Prostě hnus za velký peníze. Myslim si, že Samsung jsou telefony pro masy lidí a nemůže se prezentovat jako luxusní značka. Je to jako by se Škoda auto prezentovala, že je Mercedes. To prostě nejde
Michbeats One
Michbeats One
Je to pěkný,akorát by nemusela nad povrch vystupovat čočka fotoaparátu.U HUawei P8 žádná čočka nad povrch nevystupuje i přestože má optickou stabilizaci.A to kopírování bych nebral jako něco závažného,jelikož dnes už nejde vyrobit originální vzhled telefonů,výjimka u LG G Flex 2.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze