Samsung opět rýpnul do Applu: iPhone 6 Plus je jako starý Note II

48

Představení nových iPhonů za sebou samozřejmě zanechalo nespočet reakcí. Ujít si takovou příležitosti k rýpnutí si samozřejmě nenechal jihokorejský Samsung, který větší iPhone 6 Plus srovnává se svou řadou Note.

Apple letos nepředstavil jen nový iPhone 6, ale také iPhone 6 Plus s 5,5palcovým displejem. Vůbec poprvé se tak Apple vydává do bitvy s tabletofony, kde nekompromisně vládne Samsung se svými modely Galaxy Note už od roku 2011. A právě tím celé video začíná. Samsung rekapituluje svou řadu a dále vyzdvihuje přednosti. Nechybí zmínka o praktickém S-Pen, variabilnějším prostředí i více aplikacích pro zábavu. Vše vyústí v to, že iPhone 6 Plus se dostává na úroveň Galaxy Notu II, který byl představen již v roce 2012.

Nepřehlédněte

Zdroje: 9to5mac.com

Diskuze ke článku
dharma
Ale však je to pravda, za tu cenu som čakal od Apple viac.
dharma
Ja vôbec nechápem prečo nie sú zákazníci kriticky. Veď to sa bavíme o cene od 699 €. vytŕčajúci objektív, predná kamera len 1,2 mpx. Mne to pripadá ako sociálny experiment. Pretože keby toto urobila konkurencia, zabila takú cenu za svoje zariadenia a dala tam 2roky starý hardware tak ich zákazníci vysmejú. To je kúzlo marketingu. Jediné čo nechápem u konkurencie, že nie a nie dávať unibody kovove telo. A podľa mňa tým má najmä návrh Apple. Ale za takú cenu, chcem mať v stredu minimálne 5 megapixelov, žiadne biele pásiky vzadu, žiadny vypuklý foťák. Viac prepracovaný fotoaparát, Zafírové sklo, vodotesnosť. a zdarma 50 appiek min v App Store. Vtedy by som tu cenu pochopil. Ja žasnem že si toto niekto chce kúpiť. Úplne som v úžasne.
Dominik
Aha. A proto Apple dnes zvěřejnil zprávu a rekordních předobjednávkách na iPhone 6 a 6 plus. A to v počtu přes 4 miliony kusů za 24 hodin. Nevím, nevím. Ale Apple to zkrátka umí. Ať si kdo chce, co chce říká.....
apple.com
Noname
Jsem androidak, ale 100x raději iphona než samsung :D protože samsung je androidí odpad, kterému se seka jak model za 4 tisíce, tak model za 20

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze