Samsung na rok 2020 chystá minimálně devět nových smartphonů z řady Galaxy A

11
Samsung na rok 2020 chystá minimálně devět nových smartphonů z řady Galaxy A
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Přihlášky byly podány ve Španělsku společností Abril Abogados
  • V chystané sérii Galaxy A budou cenově dostupné, ale také prémiové smartphony

Letošní řada Galaxy A od Samsungu na trh přinesla spoustu povedených smartphonů, které se dočkaly kladného přijetí ze strany zákazníků. Není tak divu, že by na tento úspěch výrobce rád navázal i v příštím roce. Nově to potvrzují rovněž přihlášky podané u Úřadu Evropské unie pro duševní vlastnictví, na které upozornil letsgodigital.org. Celkem bylo u tohoto úřadu podáno devět přihlášek vztahujících se na zařízení s označením Samsung A11, A21, A31, A41, A51, A61, A71, A81 a také A91.

Podání přihlášek proběhlo ve Španělsku zastupující společností Abril Abogados, která Samsung v této oblasti zastupovala již v minulosti, a z dokumentace je jasně zřejmý název chystaných smartphonů řady Galaxy A. Očekává se, že modely A11, A21 a A31 budou spadat do kategorie cenově dostupných smartphonů, zatímco A41, A51 a A61 se zařadí do střední (až nižší) třídy. Nejvíce z hlediska výbavy i inovací můžeme očekávat až od smartphonů s označením Samsung A71, A81 a A91, které se z hierarchického hlediska ocitnou pod vlajkovou řadu Galaxy S a Galaxy Note.

Samsung Galaxy A řada 2020
Diskuze ke článku
Absolut NoFak
To je sice hezké, ale otázka spíše je, kolik z nich dostane alespoň bezpečnostní aktualizaci? O aktualizaci na vyšší Android ani nemluvě. Vůbec nechápu, proč tam do menu dávají položku Aktualizace softwaru, když to stejně nic nedělá!
Chuj
Kvantita neni kvalita, maji radeji delat 3 modely a poradne (aktualizace) misto haldy modelu, o ktere se pak nestaraji. Mne prisla dobra rada A3, A5, A7. Z tech A10-A90 bych si vybrat nedokazal. Dobre, ze jim klesnul zisk.
Pepe
Jsi narazil na sobě rovného :-D
T
Jenom devet z jedne rady? Doufam, ze je tech rad aspon 15 a naprosta vetsina bude podobnych krumplu, kde tomu bude chybet jedna vec, druhemu jina vec .... cili ani jeden model nebude stat za nic .... to hlavou nepochopis!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze