Samsung GT-I9400 se objevil v benchmarku. Jde o Galaxy S IV?

16

Rok 2012 se nám chýlí ke konci, což je obvyklé období pro úniky informací o telefonech, které budou představeny až v průběhu příštího roku. Spekulace se samozřejmě nemohou vyhnout ani potencionálnímu Samsungu Galaxy S IV. Nyní se totiž možná objevil v prvním benchmark testu.

Populární měřič výkonu telefonů s Androidem, aplikace Nenamark 2, se opět stává středem pozornosti. Jejím testem totiž prošel dosud neznámý Samsung GT-I9400. Okamžitě se vyrojily spekulace, že jde o připravovaný model Galaxy S IV. Proč by mělo jít právě o vlajkovou loď roku 2013? Vysvětlení je velmi prosté. První Galaxy S měl kódové označení GT-I9000. Galaxy S II nesl kód GT-I9100 a současný Galaxy S III pak GT-I9300. Zdá se tedy, že I9400 by mohl patřit modelu Galaxy S IV.

Neznámý Samsung GT-I9400 zachycen v benchmarku

Čtěte také: Galaxy S IV bude mít údajně FullHD displej a 13 Mpx fotoaparát

Pokud si prohlížíte výsledek benchmarku s tím, že je v něm uveden pouze WVGA displej a 1,2 GHz procesor, vězte, že to ještě nemusí nic znamenat. Když byly zaznamenány první úniky o Galaxy S III, rovněž se objevil s podivnými a mnohdy slabými specifikacemi. Je tedy možné, že současný únik opravdu patří modelu Galaxy S IV.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
honza
Můžu se zeptat o co v tomto testu šlo?
Kynio
Galaxy S IV s rozlišením 800x480? aha..
Pato
Blbost rozlisenie a procesor my dako nesedi
Ado
Jasné, GalAXY SIII s rozlíšením 800x480 a GPU mali 400. To bude určite on.....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze