Samsung Galaxy Y Plus: prcek se čtyřkovým Androidem

2

Za úspěchem Samsungu stojí široké portfolio. V nejnižší třídě jej hodlá posílit inovovaným modelem Galaxy Y Plus, jehož hlavním lákadlem bude čtyřkový Android.

Na oficiálních stránkách indického Samsungu se na nějaký čas objevil doposud neznámý model Galaxy Y Plus Duos. Již dle názvu je patrné, že by mělo jít o nástupce současného Galaxy Y a nasvědčuje tomu i design. Připravovaný model zamíří mezi nejlevější modely výrobce, což dokazují informace o výbavě. Například displej nabídne úhlopříčku 2,8 palce a rozlišení 240 x 320 pixelů. To se samozřejmě promítlo i do celkových rozměrů – 104,9 x 57,9 x 12,98 milimetrů. Galaxy Y Plus bude prcek s hmotností jen 96 gramů.

Samsung Galaxy Y Plus Duos

Vítanou novinkou je přítomnost Androidu 4.0 Ice Cream Sandwich, o jehož plynulost se bude starat jednojádrový procesor s taktem 850 MHZ. Interní 4GB paměť, kterou snadno rozšíříte pomocí paměťových karet. V další výbavě figuruje samozřejmě 3G, Wi-Fi, podpora dvou SIM karet, nebo navigační čipy GPS a Glonass. Výčet známé výbavy zakončujeme baterií s kapacitou 1200 mAh. Prozatím není známá cena, ani případná dostupnost.

Zdroje: gadgets.ndtv.com

Diskuze ke článku
JirkaH
Ten displej to je vtip... To je drzost i na indickem trhu :-(
Pocket se 4 Androidem?
Mám rád tyhle malé mobily, ale tohle je přece Pocket se 4 Androidem ne?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze