Samsung Galaxy Y Duos: levný DualSIM s Androidem je v prodeji

11

Samsung v ČR začíná konečně prodávat dlouho očekávanou novinku, model Galaxy Y Duos. Jeden z mála chytrých telefonů s dotykovým displejem a podporou dvojice SIM karet, který má šanci stát se opravdu masovou záležitostí. Podívejte se na přehled cen a e-shopů, ve kterých se novinka prodává.

Samsung logo

Nadějný dvousimkový telefon Samsung Galaxy Y Duos byl světu oficiálně představen již v prosinci loňského roku. Česká pobočka Samsungu několik týdnů po té slíbila, že se novinka na trh dostane už v únoru tohoto roku. Nakonec tento slib tedy jen o několik dní výrobce nestihl dodržet. Důležité ale je, že zpoždění není nějak markantní, a přístroj se konečně oficiálně dostává do prodeje.

Samsung Galaxy Y Duos - oficiální fotografie
Preview: Samsung představil dva "nové" Dual SIM Androidy

Připomeňme si krátce, s čím na trh vlastně novinka přichází. Oproti svému sesterskému, jednosimkovému modelu Galaxy Y, jehož recenzi jsme vám už na mobilenetu přinesli na konci února - Recenze Samsung Galaxy Y: vstříc rychlým datům, nabízí o kapku lepší výbavu. Té kraluje 3,2 palcový kapacitní displej s QVGA (240×320 pixelů) rozlišením, operační systém Android 2.3, fotoaparát s rozlišením 3,2 MPx bez autofocusu, a hlavně slot pro dvě SIM karty. Výkon telefonu zajišťuje 832 MHz procesor a 384 MB paměti RAM. Zapomenout nesmíme ani na výbornou datovou konektivitu v čele s rychlými 3G HSDPA daty,Wi-Fi, a Bluetooth verze 3.0 s bezdrátového podporou profilu A2DP.

V grafu ze serveru heureka.cz níže se můžete podívat na vývoj ceny telefonu na české internetové obchodní scéně. Pod ním pak naleznete výběr největších českých "mobilních" e-shopů, a také ceny, za které telefon prodávají. Na závěr ještě připomeneme, že Samsung Galaxy Y Duos seženete pouze v jediné, a to černé barevné variantě.

Graf ceny produktu Samsung S6102 Galaxy Y Duos poskytuje server Heureka.cz

Přehled cen

E-shop Cena vč. DPH
Oficiální e-shop Samsung 4 290 Kč
Alza 4 319 Kč
CZC 4 117 Kč
X-Store 4 055 Kč
Heureka 3 954 - 4 670 Kč (40 e-shopů)

TV Reklama

Technické parametry Samsung Galaxy Y Duos

Konstrukce109,8 × 60 × 12 mm, 109 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT TN, 3,14" (240 × 320 px)
Fotoaparát3,2 Mpx (2 048 × 1 536), , video: 240 × 320 px, 24 FPS
ChipsetCPU: 1×832 MHz
PaměťRAM: 384 MB, vnitřní paměť: 512 MB, paměťové karty: microSDHC
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 3.0, NFC: ne
Operační systémAndroid 2.3
Akumulátor1 300 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
DostupnostQ1 2012, ?

Zdroje: obchod-samsung.cz

Diskuze ke článku
Radim
Dobry den , chci se zeptat, zdali mate k dispozici informace o dostupnosti dual sim s qwerty, tj. Galaxy Y PRO duo? Diky vsem za reakci. Radim
botto
ešte nie je k predaju. Bude až v roku 2013
Eva
Mám týden nový Samsung Galaxy Y Duos a pořád se sám vypíná a zapíná. Restartovala jsem ho do továrního nastavení, ale ani to nepomohlo... co s tím? Na reklamaci? Děkuji
Doggy
Nevíte prosím někdo, proč se mi stále odpojuje SD karta? S původní 2Gb jsem neměl problém, ale jak jsem vložil 16Gb, tak se mi v úsporném režimu odpojí a když si s mobilem začnu hrát, tak ji začne znovu vyhledávat:( Nebo když mi někdo volá, tak pokaždé jiná melodie, protože SD prostě není aktivní:( Aktualizace nepomohla.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze