Samsung Galaxy Tab 3 znovu na scéně: bude vypadat jako Note 8.0?

Dnes o sobě znovu dává vědět připravovaná třetí generace Samsungu Galaxy Tab. Odkrývají se informace o výbavě, možný vzhled i údajný název.

V letošním roce se téměř jistě dočkáme další generace řady Galaxy Tab. V pořadí již třetí generace by měla dorazit v září na berlínském veletrhu IFA 2013. Dle dnes uniklých informací by se však nový model neměl jmenovat Galaxy Tab 3, jak bychom čekali, nýbrž Galaxy S Tab. Měl by tak více poukazovat na úspěšnou řadu telefonu Galaxy S. Naváži rovnou na údajné fotografie novinky. Vzhled vypadá velmi podobně jako u Galaxy Notu 8.0. Překvapivě působí i trojice tlačítek, která se na starších Galaxy Tabech vyskytovala vždy výhradně na displeji. Je tedy dost možné, že takto třetí generace Galaxy Tabu vypadat nebude.

Čtěte také: Samsung Galaxy Tab 3 a Note III budou představeny na IFA 2013

Bude takto vypadat Samsung Galaxy Tab 3?

Zabrousit můžeme i k výbavě jejíž pilířem by měl být osmijádrový procesor Exynos 5410. Grafickou akceleraci obstará Power SGX544MP3 a k ruce budou i 2 GB RAM. Úložný prostor nabídne 32 GB nebo 64 GB. Potěšit by měl displej s úhlopříčkou 10 palců a rozlišením 2560 × 1600 pixelů, který bude typu PLS LCD nebo Super AMOLED s Pentile maticí. Ve zbylé výbavě figuruje infračervený port, který zažívá svůj návrat, 8megapixelový zadní fotoaparát s možností záznamu FullHD videa a 2megapixelový čelní fotoaparát.

Zda-li se výbava a především podoba tabletu potvrdí, si budeme muset ještě nějaký čas zřejmě počkat. Představení je přeci jen stále poměrně vzdálené.

Zdroje: sammobile.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze