Samsung Galaxy S7 edge by měl opět přinést slot na micro SD karty

4

Rodina špičkových zařízení Galaxy S6 nastavila u Samsungu nový trend, a to absenci microSD karet, které až do té doby byly nedílnou součástí všech vlajkových modelů výrobce. U příští generace tedy Galaxy S7 edge by se ale měla vrátit ke svým kořenům a uživatelům tuto funkčnost přinést zpět.

S koncem roku se s pravidelností vynořují první spekulace o tom, co přinese nová vlajková loď jihokorejského výrobce. Tentokrát se objevila zpráva, že se Samsung chystá navrátit podporu microSD karet do jednoho ze svých vrcholných smartphonů Galaxy S7 edge.

TIP: Recenze Samsung Galaxy S6 (edge) – Počátek nové éry

Samsung Galaxy S7
Takto nějak by prý mohl nový Samsung Galaxy S7 edge vypadat dle spekulací.

Telefony rodiny Galaxy S6 již tuto funkcionalitu ztratily, a uživatelé si tak na úkor designu museli vystačit s úložišti o velikosti od 32 do 128 GB dle modelu. Spekulace také uvádějí, že by měl mít Galaxy S7 5,2palcový displej a jeho varianta edge 5,7palcový zahnutý nejen po okrajích, ale i v horní a dolní části.

Zdroje: gsmarena.com, samsung.hdblog.it

Diskuze ke článku
David Novotný
David Novotný
Modely S6 měli nejmenší paměť 32Gb ne 16, ne?
Jarka Pšeničková
Ano, máte pravdu, děkujeme za upozornění. Opraveno.
Josil
To je ulet takze na S6 SD karta neni jelikoz by brzdila vykon protoze je pomala a najednou v S7 uz by zase mela byt protoze bude rychla :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze