Samsung Galaxy S6 mini uniká na prvních fotografiích

7

Mnozí jistě čekají na mini variantu současné vlajkové lodi od Samsungu. Ta stále nebyla odhalena, nyní se však začíná zřejmě pomalu odkrývat na prvních fotografiích. Spekulace se též zmiňují o HD displeji nebo procesoru Snapdragon 808.

Samsung začal svou řadu S6 letos v březnu představením modelů S6 a S6 edge. Následovala také odolná varianta Active, ačkoliv ne na globálních trzích. Stále se však čeká také na kompaktnější verzi, která byla v předchozích generacích pravidlem. Nyní se konečně objevují první fotografie. Ačkoliv jejich kvalita není nejvyšší, lze vypozorovat známý design a celkově menší rozměry. Ty by měly jít na vrub displeje, jehož úhlopříčka se zastaví na 4,6 nebo 4,7 palcích, přičemž rozlišení zůstane na HD hodnotě.

V případě výkonu se spekuluje o nasazení šestijádrového procesoru Snapdragon 808 spolu se 2GB operační pamětí. Poslední informace se zmiňuje o 15megapixelovém fotoaparátu. Více o výbavě v tuto chvíli nevíme. Představení by mohlo proběhnout buď během srpna, nebo na zářijovém veletrhu IFA 2015.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
mental.disease
Žeby prvá konkurencie schopná mini verzia od Samsungu?
Petas
Podle me S6 mini nemuze byt konkurence schopna Xperiim hlavne ne Z3 COMPACT. Sony umi udelat naslapanej mobil ze velmi prijatelnou cenu. S6 mini je ne update ale downgrade S5 Mini. Mozna S6 mini bude met lepsi procesor a vetsi RAM o 0,5 GB ale ten odlehceny TW a tim udela to same jak s S6 ze bude zahlcena RAMka hned po spusteni. Zadne IP coz je brutalni minus podle me kdyz predchozi verze ho ma. To ze nema vymenitelnou baterku me stve ale ted uz to tak dela kazdy vyrobce ale to sklo na zadech si mohl samsung odpustit a vratit zase SD kartu. A nejvic nechapu to ze se spekuluje o 4,6 nebo 4,7" displeji a jen HD rozliseni to je taky docela zrada. S5 mini ma 4,5" HD displej tak proc nedat do S6 mini FullHD. Proste novy model ktery bude podle me stat 14 990 a bude met mnohem horsi vybavu podle me nez S5 MINI. MINUS displej, karta, IP, sklo, nevymenitelna baterka a hlavne zase nesmyslna cena. A kdo vi jestli tam nebude zase nejaky otresne slaby procesor jak je u samsungu u rady S mini zvykem
Ja
Čekal bych FullHD.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze