Samsung Galaxy S5 v redakci: ptejte se nás na to, co vás zajímá

92

Testujeme pro vás velmi očekávanou vlajkovou loď od Samsungu, nový model Galaxy S5. Začíná náš klasický redakční postup zkoušení všech funkcí, výdrže baterie, fotoaparátu a dalších součástí novinky, samozřejmě včetně inovací, jako je senzor otisků prstů nebo měřič tepu. Ptejte se nás na to, co vás zajímá!

Samsung Galaxy S5 byl představen netradičně na MWC v Barceloně, kde jsme si ho poprvé vyzkoušeli. Poté jsme otestovali jeho fotoaparát již v Praze a porovnali jej s Galaxy Note 3, ukázali jsme vám také podrobně nové prostředí v galerii screenshotů. Nyní se novinka dostává k nám do redakce na klasický podrobný test.

Vše o Samsungu Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 a porovnání velikosti s Galaxy S4 a Note 3

Samsung Galaxy S5 pro vás právě testujeme a vy se nás můžete průběžně v diskuzi pod tímto článkem ptát na to, co vás zajímá. Odpovědí se dočkáte jak přímo v diskuzi, tak samozřejmě v článku s podrobnými prvními dojmy, videopohledu a rovněž v recenzi.

Diskuze ke článku
Roman Varga
Roman Varga
Mě by zajímala ryslost kopírování souborů přes USB 3.0, případné porovnánní rychlosti přes kabel USB 2.0 zatim jste to nevidel u žádneho testu. děkuji
Tomas
Zaujímalo by ma aká je optimalizácia systému?
Tomáš Vrábel
Tomáš Vrábel
Naposledy upraveno: 31. 3. 2014 20:13
Chcel by som vedieť ako je natom displej, či je lepši ako pri S3 a S4, dalej bateria čo vydrži a kolko hlavne, dosť ma sklamalo samotné číslo, nato že samsung v kapacitach batérie viedol vždy teraz ma navrch Xperia Z2 s 3200mah (ak nerátame do uvahy Note 3) A ako je natom system viem že prvý týždeň po otvorení ide všetko ako pomasle ale potom sa začne všetko sekať ako vždy a všade :)
Lukáš Tankovič
Lukáš Tankovič
ako je na tom s tou vodeodolnostou,tromfne Xperie ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze