Samsung Galaxy S5 Neo odhalen tuzemskými e-shopy

14

Málokdy se stává, aby za některým z úniků stála Česká republika. Právě to se ale aktuálně stalo, v našich e-shopech byl na krátkou chvíli odhalen Samsung Galaxy S5 Neo, který se stane přepracovanou verzí tehdejší vlajkové lodi, modelu Galaxy S5. Na co zajímavého se mohou zákazníci těšit?

Zahraniční servery píší o České republice. Proč? V našich e-shopech byla prozrazena novinka od Samsungu, konkrétně model Galaxy S5 Neo. Ten ponese shodný design s tehdejší vlajkovou lodí, respektive s modelem Galaxy S5 bez přídomku, přepracovány však budou vnitřnosti.

Samsung Galaxy S5 Neo se od svého předchůdce lišit zřejmě nebude

Uvnitř novinky s kódovým označením SM-G9F nalezneme osmijádrový procesor Exynos 7580, který se stane méně výkonnou alternativou ke Snapdragonu 801 v Samsungu Galaxy S5. Takt se ustálil na hodnotě 1,6 GHz, grafickým akcelerátorem bude Mali-T720. Výhodou je vylepšená selfie kamera, která nově nabídne 5Mpx rozlišení. Ostatní funkce jsou shodné s Galaxy S5, těšit se tedy můžete na 5,1palcový FullHD displej, 2 GB RAM a 16 GB interní paměti. Uvnitř samozřejmě nalezneme operační systém Android Lollipop ve verzi 5.1. Dostupné budou pouze dvě barevné varianty, konkrétně nejklasičtější černá a bílá.

Dostupnost novinky je stanovena na začátek července a cena by se měla vejít do 12 000 Kč včetně DPH. Původní Galaxy S5 se stále prodává v oficiální distribuci, ovšem o několik tisíc korun dráže (zhruba 14 000 Kč). Datum oficiální premiéry prozatím není jasný.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
šaman
U tohoto Samsungu S5 neo to nebude takový prodejní hit jak jeste aktualne prodavani SGS 3 neo.Ktery za necelych 6000kc pri uvedeni na trh se jevil mnohem lepsi alternativou nez cinske mobily ktere maji podobnou cenovku ale na rozdil od S3 nea maji pocatecni problemy.Samsung S3 neo byla a je sazka na jistotu jelikoz vyrobce za ta leta vychytal všechny problemy.

U SGS5 Neo je cena vysoka a tak pokud klesne za par mesicu na 7 az 8 tis tak to bude teprv výhodnější koupě.Je pravdou ze Samsungu se takto recyklovat vlajkove lode vyplatilo pocinaje S3 neo.Ale tam bylo znatelne vylepseni o 512MB Ram atd.. jenze u S5 vyrobce pristoupil k "odlechcenejsi" verzi.
Lukas “Kefalin” Tankovic
Lukas “Kefalin” Tankovic
skor by som chcel vydiet S4 Neo so Snapdragonom 615
Karel
Mimo téma: Vyplatí se ještě dnes koupit Oneplus One za 7299?
Pitaval
Skor doporucujem S5 plus,cena rovnaka-tusim v nemeckych eshopoch ho maju.,lte cat6,snapdragon 805,adreno 420.Odladenost paradna,ziadne prehrievanie.Vykon cca o 40% vyssi ako normal S5.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze