Samsung Galaxy S5: fotografie a video přímo z Barcelony

49

Samsung před několika málo okamžiky v Barceloně představil svůj nový vlajkový model Galaxy S5. Ten se posouvá opět kupředu. Nabízí větší displej, výkonnější procesor a dokonce se pochlubil i zvýšenou odolností. Po skončení tiskové konference nastal čas zkoušení a my vám nyní přinášíme první živé fotografie, včetně srovnání s loňským Galaxy S4.

Od představení Samsungu Galaxy S5 uběhlo jen pár desítek minut. Nový model se svým vzhledem příliš nezměnil. Mírně se zvětšil displej, výrobce použil modernější procesor a nasadil fotoaparát s více megapixely. Důležitější je však zvýšená odolnost proti vodě a prachu, čímž se Galaxy S5 vyrovnává Xperiím. Samsung však přinesl i jednu nevídanou novinku, kterou je čidlo srdečního tepu. Podrobné specifikace najdete v našem katalogu.

Preview: Samsung Galaxy S5 oficiálně: 5,1palcový displej a voděodolnost

Níže v článku najdete první fotogalerii živé fotografie, a také rychlý videopohled na Samsungu Galaxy S5, který jsme pořídili Nokií Lumia 1020. Později se můžete těšit na delší komentované video a také naše dojmy z používání.

Galaxy S5

Srovnání Galaxy S5 s Galaxy S4

Srovnání s Galaxy S4

Samsung Galaxy S5 (testovací video) – 4K, interiér

Preview: Samsung Galaxy S5 oficiálně: 5,1palcový displej a voděodolnost

Diskuze ke článku
Martin
Tak to je hodně velký propad a ostuda to se aji Nokia víc předvedla ...
Leon
hlavne si opravte v katalogu u Z2 typ displeja,... je tam LCD IPS,.. to sám hovoríte vo videu. Nabudúce opatrnejšie keď kopirujete udaje z katalogu od Z1 :P
MTA
Nokia L 1020 natáčí luxusně :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze