Samsung Galaxy S5 bude představen na veletrhu MWC 2014

46

Zda se potvrdí spekulace, ať už o kovovém těle či flexibilním displeji, nová vlajková loď Samsungu bude opět jedním z nejočekávanějších zařízení první poloviny roku 2014. Při nedávném rozhovoru s viceprezidentem této společnosti jsme se dočkali několika zajímavých, i když neurčitých odpovědí.

Ani na novoroční párty, kterou měli nejvyšší hlavy Samsungu kde jinde než v Soulu, nebyl nedostatek času pro novináře na položení několika otázek. Zpovídaný Dong-hoon Chang, viceprezident a hlavní muž oddělení designu, odpovídal na otázky týkající se budoucí vlajkové lodi Samsungu Galaxy S5. V minulosti jsme již byli svědky nejednoho úniku, a na dotazy ohledně představení tohoto modelu na MWC 2014 či nového materiálu odpověděl Chang, že jsou blízko pravdě. Zmíněn byl i flexibilní displej, vše tak nahrává do karet spekulacím o dvou modelech.

Který z konceptů Galaxy S5 se vám líbí nejvíce?

Již dříve se totiž mluvilo o exkluzivní kovové verzi s ohebným displejem a druhé, klasické plastové. Samozřejmě musíme brát tento výrok s lehkým nadhledem, nakonec se může vše změnit, ne proto, že by Chang odpověděl záměrně nepravdivě, ale jednoduše proto, že zařízení je zřejmě stále ještě ve vývoji a jeho konečná podoba a specifikace ještě nemusí být rozhodnuty. Určitě však můžeme očekávat další úniky, do představení je na ně času dost a my je pro vás budeme bedlivě sledovat a informovat vás o nich.

Zdroje: gsmarena.com, gforgames.com, m.inews24.com

Diskuze ke článku
Dominik Pilař
Dominik Pilař
Samsung ani zadarmo!
Nechápu
To si ještě od Samsungu někdo vůbec něco koupí po tech jeho průšvihách a podvodech? Nakonec to bude zase výkonější než součastná S4, u které se výkon stejně nevyužil, ale to je jedno....já nevím, ale pomalu mi začíná ztrácet smysl měnit telefony rok co rok. Než by radši udělali něco s tím zasekaným TW, který sám sežere polovinu výkonu. Ale měnit za S4? ani náhodou, to by musela mít pětka nevím co.
rootman
By mě zajímalo u kolika generací Galaxy S se ještě objeví jako možná podoba koncept č. 3 :]
Tomáš Vrábel
Tomáš Vrábel
Keby na MWC hned predstavili aj S5 mini o.O :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze