Samsung Galaxy S4 Zoom na živých snímcích (3x aktualizováno)

Do svého nejnovějšího nejvyššího modelu Galaxy S4 použil Samsung třináctimegapixelový fotoaparát. Nyní však připravuje nový model nazvaný Galaxy S4 Zoom, který dostane dokonce šestnáctimegapixelový fotoaparát. Bude tak prvním smartphonem s takovým rozlišením od Samsungu.

Aktualizováno 11. 6. 2013 - živé fotografie

Zatímco včera jsme vám přinesli první fotografií plánovaného modelu Galaxy S4 Zoom, dnes se již můžeme podívat na vůbec první živé fotografie. Na nich lze například pěkně vidět, že i na foto variantě Galaxy S4 Samsung použije líbivé vzorování, které oživuje bílé plochy. Detailně je zachycena také poměrně velká spoušť fotoaparátu.

Aktualizováno 10. 6. 2013 - první fotografie

Příchod další variace rodiny Galaxy S4 je na spadnutí. Již jsme se dočkali malé verze Galaxy S4 mini, odolné Galaxy S4 Active a jako další přibude model Galaxy S4 Zoom, který bude zaměřen na fotografování. Údajně nabídne fotoaparát s rozlišením 20 megapixelů, xenonový blesk a také optický zoom. Nyní se můžeme podívat, jak bude novinka zřejmě vypadat. Dle uniklé fotografie můžeme vidět, že Samsung na čelní stranu použil svůj tradiční design a na zadní stranu "připevnil" fotoaparát. Dočkáme se například velké, a doufejme i pohodlné spouště. Líbil by se vám Galaxy S4 Zoom v této podobě?

Samsung Galaxy S4 Zoom

Aktualizováno 10. 5. 2013

Po několika dnech jsme se dočkali dalších spekulací ohledně prvního opravdového fotomobilu od Samsungu. Ty se týkají především fotoaparátu, který nabídne, jak už víme, 16 megapixelů a půjde o totožný typ, který jsme mohli vidět v Galaxy Camera. Nově se však spekuluje, že Galaxy S4 Zoom nabídne 10násobný optický zoom. Nadále se spekuluje o podobě. Ta by údajně měla vycházet z nepředstaveného modelu S4 mini. Pokud se již nemůžete dočkat, vězte, že se novinky s optickým zoomem zřejmě dočkáme ještě tento měsíc. Čekání si můžete ukrátit přečtením dalších informací z dřívějška, které najdete níže v tomto článku.

Původní informace z 8. 5. 2013

Čip s takovým rozlišením už přitom Samsung použil ve svém fotoaparátu s Androidem Galaxy Camera, který představil loni v létě na veletrhu IFA v Berlíně.

Tip: Recenze Samsung Galaxy S4 – Pan dokonalý?

Samsung Galaxy S4 Zoom dostane o něco menší displej než Galaxy S4. Úhlopříčka jeho Super AMOLED displeje bude 4,3 "a rozlišení qHD (540 × 960 pixelů). Z dalších parametrů je známá velikost interní paměti 8 GB, která však bude rozšiřitelná microSD kartou až o 64 GB, Bluetooth 4.0 LE, Wi-Fi 802.11 a / ​​b / g / n, A-GPS. Procesor bude pravděpodobně dvoujádrový nebo čtyřjádrový. O velikosti RAM ještě nebylo rozhodnuto. Telefon samozřejmě poběží na Androidu 4.2 Jelly Bean, samozřejmě s nadstavbou Touch Wiz Nature UX.

Samsung Galaxy S4 Zoom dostane fotoaparát se stejným rozlišením jako Galaxy Camera.

Nový model s kódovým označením SM-C1010 by měl Samsung představit před létem, pravděpodobně v červnu nebo červenci. K dispozici bude ve dvou barvách - černé a bílé.

Zdroje: sammobile.com, sammobile.com, sammobile.com, techtastic.org

Diskuze ke článku
Vyko
proč se to má proboha jmenovat S4 zoom když to s S4 nemá snad nic společného? :D
Vyko
proč se to má proboha jmenovat S4 zoom když to s S4 nemá snad nic společného? :D
René
Aby si se měl proč blbě ptát :)
jenda
Jo 5 palců a na zádech ten bazmekt a bude to vážit půl kila. Zlatá Nokie EOS.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze