Samsung Galaxy S4, Trend, Core a Fame se dočkají edice La Fleur

Speciální ''kytičková'' edice La Fleur produktů od Samsungu se stala poměrně oblíbenou především mezi dámskou populací. A není se ani čemu divit. Telefony z edice La Fleur působí zkrátka více žensky a je přitom jedno, jestli se jedná o low-endové ''véčko'' nebo takovou špičku, jako je například Samsung Galaxy S4. Přesně ten a ještě pár dalších modelů si totiž brzo v edici La Fleur budete moci zakoupit i vy.

Nepřehlédněte:

Oblíbená edice La Fleur se vyznačuje především květinovým motivem a k tomu odpovídající barevné provedení. Již v minulosti jsme mohli vidět hned několik takových zástupců, předělávky La Fleur se dočkal například velice oblíbený Samsung Galaxy S III. V jeho šlépějích teď půjde jeho nástupce, Samsung Galaxy S4 a s sebou si vezme také zástupce střední třídy, konkrétně modely Galaxy Trend, Galaxy Core a Galaxy Fame.

Samsung Galaxy S4, Trend, Core a Fame se také dočkají speciální La Fleur edice

Nejprve se můžete těšit na La Fleur edici modelů Galaxy Fame a Galaxy Trend, těch se dočkáte již v druhém týdnu roku 2014 v bílé nebo vínové barvě. Jako další přijde na řadu model Galaxy S4 a také Galaxy Core. Samsung Galaxy Core by měl být dostupný ve třetím až čtvrtém týdnu roku 2014, přičemž Galaxy S4 přijde ještě o týden později. Ten by se měl taktéž objevit v červené barvě jako model Galaxy Trend.

Očekávaná dostupnost

Samozřejmě se data vypuštění těchto speciálně upravených edicí mohou trochu změnit, popřípadě posunout, co je ale jisté, telefony v nové edici nepřijdou s žádným funkčním přídavkem, bude se tedy jednat pouze o kosmetickou změnu. Jak se líbí edice La Fleur vám?

Zdroje: sammobile.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze