Samsung Galaxy S IV: v prodeji v dubnu včetně S Pen?

22

V pořadí čtvrtá generace vlajkové lodi Galaxy S IV bude prvním chytrým zařízením výrobce, které bude vybaveno S Pen stylusem, jehož použití zatím můžeme spatřit pouze u tabletů a křížence telefonu a tabletu Note II. Funkcionalita bude identická. Nástupce bude představen již v dubnu letošního roku.

Z několika zdrojů, včetně oficiálního zdroje máme potvrzené, že Galaxy S IV bude v balení obsahovat stylus S Pen. Integrace tohoto stylusu sebou přináší rozšířené možnosti pro tvorbu poznámek, grafických úloh a kancelářských funkcí. Výrobce navíc potvrdil, že jeho představení je skutečně naplánováno na duben letošního roku, což je o měsíc dříve než tomu bylo u současné vlajkové lodi Galaxy S III. Navíc do prodeje by mělo vstoupit ještě v témže měsíci.

Samsung Galaxy S III - oficiální fotografie

Recenze Samsung Galaxy S III – Nekompromisní král

Ačkoliv výbava nového nástupce není potvrzená, tak mezi nejpravděpodobnější vlastnosti, které nabídne, patří například přítomnost 5palcového dotykového displeje s rozlišením 1920 x 1080 bodů typu Super AMOLED spolu s novou generací čtyřjádrového procesoru Exynos 5440 vyrobeného 28 nm technologií. Fotoaparát by měl doznat vyššího rozlišení 13 megapixelů. Jak se těšíte na nového nástupce? Vlastníte současnou vlajkovou loď, jak jste s ní spokojeni?

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
simonp
Myslim si že to bude nástupce mého SGS II :)
...
Ale bude ty -->vole :-) Simon myslel nástupce pro něj samotného, ne postupného v modelové řadě. :-D
Martin
Jsem hodně zvědavý, S3 mám a je to špičkový telefon. Uvidíme v dubnu co si pro nás všechno připravili.
Jirouš
Měl jsem bílou variantu SIII a měl jsem problémy s prasknutým rámečkem. Po reklamaci mi pro změnu začal praskat lak kolem čočky fotoaparátu. Takže opět reklamce. Po reklamaci jsem byl tak znechucený, že jsem telefon prodal a koupil jsem Sony Xperia T, kde tyto dětský chyby nejsou. Takže od této doby za sebe říkám, že je Samsung jenom obyčejná bakelitová hrobka. U takovéhoto telefonu, se to prostě nesmí stát!!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze