Samsung Galaxy S Advance s evropskou cenovkou a datem

1

Na začátku února jsme narazili na filipínskou cenu dalšího chystaného smartphonu oblíbené řady Galaxy. Cena, točící se kolem 10 000 Kč, byla velmi hrubá a jsme tak rádi, že oficiální cenu a dostupnost ohlásil i britský obchod Clove. Cenová hladina pro ČR tedy nebude daleko.

Jak tedy hlásí Clove, v Británii by se měl Galaxy S Advance objevit 26. března letošního roku a předpokládaná cena s daní je 354 liber, tedy cca 10 600 Kč, což je prakticky stejné číslo, které jsme dostali po převodu filipínské měny. Je tedy dost pravděpodobné, že se kolem deseti tisíc bude točit i naše cena.

Galaxy S Advance přinese rychlý dvoujádrový procesor s taktem 1 GHz, 4 palcový Super AMOLED displej, 5 Mpx fotoaparát s HD videem a bohatou nabídku funkcí a připojení. O přístroji se toho více dozvíte v našem preview. Byla by cena kolem 10 tisíc podle vás přiměřená?

Zdroje: slashphone.com

Diskuze ke článku
Scoric
Jak je videt Samsung uz davno neni z levneho kraje, kdyz si priplatim 1000,- tak mam Xperii S, ktera je podstatne vykonejsi a hezci (i kdyz tohle je subektivni). Kazdopadne Xperia je napaditejsi.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze