Samsung Galaxy S 4 je dvakrát výkonnější než iPhone 5

38

Neuplynul ani týden od představení Samsungu Galaxy S 4 a už tu máme první výsledky benchmarků, kde se S 4 postavila většině konkurentů. Jak si vedla?

Samsung Galaxy S 4

Samsung Galaxy S 4 se bude prodávat ve dvou provedeních, které se liší typem použitého procesoru. Půjde buď o Exynos Octa 5410 nebo Qualcomm Snapdragon 600, který je považován za o něco horší. Do České republiky dorazí právě Snapdragon 600 se čtyřmi jádry a taktem 1,9 GHz. Právě tato varianta byla nyní otestována programem Geekbench, který je dostupný na mnoho operačních systémů a lze tak porovnat výsledky nejen mezi konkurenty na Androidu.

Nepřehlédněte: Samsung Galaxy S 4: první dojmy a videopohled z New Yorku

S přehledem Galaxy S 4 porazil iPhone 5 nebo BlackBerry Z10, když dosáhl více než dvojnásobného výsledku. Za sebou však nechal i všechny telefony s Androidem. Nejblíže se umístilo HTC One, které nabízí totožný procesor, avšak s o malinko nižším taktem (1,7 GHz). Totéž platí i o LG Optimus G Pro, který dle redakce phonearena.com dosáhl výsledku 2878 a zařadil by se tak na druhé místo. K úplnému výčtu tak schází snad jen výsledek Xperie Z.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Kaki
Do Českej republiky sa dostane verzia s S600 s LTE a do Ameriky si dajú potom Exynos bez LTE?! Určite?!
jdr79
Pěkné, pěkné... ale zajímavější nadpis by byl: "Samsung Galaxy S 4 má dvakrát větší výdrž na baterku než iPhone 5". Chápu, že se výrobci chtějí zalíbit novými a novými funkcemi a vychytávkami, FullHD displayi a 13 MPix foťáky.... Ale méně je někdy více... 4" s kvalitním 8 MPix foťákem a výdrží 2 dny při běžném telefonování a použití dat by byl absolutní bestseller :-)
roman
dle mého názoru iPhon 5 nepotřebuje větší výkon.
radimone
K čemu takový výkon? Chci 2x delší výdrž...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze