Samsung Galaxy Note: vyexpedováno přes dva miliony kusů

6

Samsungu se modelem Galaxy Note podařilo trefit zlatou střední cestu mezi smartphonem a tabletem, kterou se dříve nikdo neodvážil probádat. Ať už může za velký úspěch děkovat právě tomuto faktu, nebo jednoduše kvalitám přístroje, nemění to nic na faktu, že se Galaxy Note prodává jako rohlíky.

Jen ke konci minulého roku jsme vás informovali o tom, že přístroj úspěšně vyexpedoval svůj první milion kusů. Stalo se tak tedy po cca dvou měsících od začátku prodeje a vypadá to, že chce Samsung nastolené tempo udržet.

Nyní, po dalších cca dvou měsících, Samsung hlásí druhý milník přístroje. Galaxy Note už vyexpedoval přes dva miliony kusů, což dokazuje, že je model nejen velmi úspěšný, ale také stále aktivně žádaný.

TIP! Nezapomeňte na naši recenzi přístroje Samsung Galaxy Note!

Stejně, jako v předchozím případě se samozřejmě nejedná o prodané, nýbrž vyexpedované kusy, to ale nemění nic na faktu, že se jedná o úctyhodný milník, především pro průkopníka nové mobilní oblasti. Společnost má ale mnohem větší ambice. Plátku Forbes totiž odhalil, že do konce letošního roku plánuje vyexpedovat dalších 10 milionů kusů.

Zdroje: forbes.com

Diskuze ke článku
hm
už si to někdo koupil ? vyexpedováno 2 miliony, kolik tedy prodej ?
Michal
Kdyby prodejci neprodali v pohodě ten první milion, tak těžko budou uhánět samsung, ať jim dodá další milion, žádný prodejce si nedovolí mít na skladě telefony za patnáct tisíc.
pepe
Já mám NOTE, je to perfektny smartfon.
Pítr
Mám ho také a nemá nezi mobily konkurenci, umí vše ma co si vzpomenete.Není ale pro laiky a pro lidi co si chtějí jen "zavolat".

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze