Samsung Galaxy Note 4 by mohl nabídnout třístranný displej

13

Jihokorejský výrobce v druhé polovině letošního roku velmi pravděpodobně přestaví již čtvrtou generaci tabletofonu Galaxy Note. Dle aktuálních spekulací by si právě v Notu 4 mohl premiéru odbýt třístranný displej.

Třístranný displej typu Youm Samsung ukázal jako prototyp v roce 2012. Jeho výhodou mají být zkosené pravé a levé strany, které budou viditelné i v případech, kdy bude displej například překryt pouzdrem. Na těchto tenkých bocích bude možné zobrazit notifikační informace. O tom, že má Samsung zřejmě v plánu nasadit tento displej do modelu Galaxy Note 4 informovala korejská média s odvoláním na své důvěryhodné zdroje.

Koncept ohebného displeje Samsung Youm, který by se mohl již brzy objevit v prodeji

Vše navíc podpořila agentura Reuters, které nejmenovaný zástupce společnosti Samsung potvrdil, že jihokorejský výrobce pracuje na zcela novém provedení telefonů. Za tím by mohly stát právě třístranné Youm displeje. Otázkou zůstává, zda je Samsung nasadí již letos. K představení Notu 4 by mělo tradičně dojít na berlínském veletrhu IFA 2014, který se letos koná od 5. do 10. září.

Zdroje: reuters.com, zdnet.co, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Martin
To je úplně k ničemu, absolutně žádný pokrok.Pořád jenom zvyšují počet jader,frekvence a rozlišení.Proč takový gigant neudělá něco užitečného? Například eink displej na zádech ?
Odpověď je jednoduchá - jde jim pouze o zisk.
Lukáš
Tenhle koncept je hodně starý a nevím v čem by to na mobilu bylo ku prospěchu, jak píše Martin nade mnou, tak něčeho revolučního, nebo opravdu prospěšného se asi od nich nedočkáme, každý rok jen malinko zlepšit a zvednout cenu.
rrr
Zase jenom keci keci a keci co nový top model bude mít o s5 se toho taky napsalo hodně co všechno bude mít jak bude z kovu že bude mít 64 bit procesor QHD rozlišení a vůbec nic z toho co se napsalo tak neměl. Takže u notu 4 pochybuju že bude mít 3 stranný displej kdyby ho měl tak by to byla tlustá obluda místo to ho aby byl tenčí než předchozí model jak to bývá zvykem.
Olaf
ze se porad divite, vzdyt Samsung nikdy nic revolucniho neprinesl. Vzdy jen vykradl napady jinych a vydaval je v mensich nebo vetsich telefonech, ktere se od sebe lidi poctem jader v procesoru a ramkou a to cele zabalil do plastu nebo umele kuze - a androidisti pisti blahem.
Samsung opravdu preslapuje na miste. Nevi kudy kam, ctecku se kterou prisel prvni iPhone 5s Samsung hned narval do Galaxy, 5 aby se nereklo. Apple neco rekl o hodinkach tak Samsung hned vrhnul na trh Galaxy Gear, ktere kdo vi jake terno nejsou, spis zoufalost. Ze by Samsung cetl Applu myslenky ? Ze by soubezne s Applem pracoval na stejnych vecech :-D

A ten 3 stranny displeji: uz delsi dobu ruzne leaky a iPhonu 6. Ktery ma na bocich display - prot.-o se Samskung vytasil, ze Note 4 to bude mit taky, ale az se uvidi jak to vypada na iPhonu to je cele :-D

A ted Androidisti do mne, nejdavejte mi do iOvci, pritom nejvetsi G- ovce jste sami

A ty reklamy od Samsungu jsou monstr trapne - nekdo si prisedne ke stolu s uzasnym mega hypa tamtungem a vsechny slecny po nem sili

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze