Samsung chystá Galaxy J7 (2016): posun po všech stránkách

4

Samsung chystá nástupce modelu Galaxy J7 pro rok 2016. Novinka se stejným názvem by se měla dělit na dva modely, každý s jiným procesorem. Prim hraje model se Snapdragonem 650, druhá varianta pak přinese tovární procesor Samsungu Exynos. Uživatele by měla v obou případech potěšit i větší RAM.

Stejně jako Samsung aktualizuje svou řadu Galaxy A pro rok 2016, tak se objevují i informace o chystaných verzích řady J. Konkrétně se chystá model Galaxy J7. Podle prozatímních informacích s sebou přinese dvě zásadní novinky, které uživatele jedině potěší.

TIP: Samsung Galaxy J5 a J7 oficiálně: zaměřeno na selfies

Samsung Galaxy J7
Samsung Galaxy J7 (2015)

První varianta by s sebou měla nést procesor Snapdragon 650 a 3GB operační paměť. Jedná se o ten vybavenější model, který by se měl dostat i k nám. Druhá verze pak nese označení SM–J710FN a Samsung se v tomto případě rozhodl využít svého továrního osmijádrového procesoru Exynos 7870, taktovaného na 1,7 GHz. Operační paměť se ale snížila na 2 GB, přesto je to ale více, než u předchůdce, který měl pouhý 1,5 GB.

Minulá generace Galaxy J7 vynikala elegancí typickou pro Samsung

I zbylé parametry pro obě varianty nejsou špatné. Displej si pravděpodobně zachová svou úhlopříčku 5,5 palců, ale rozlišení narostlo na 1 920 × 1 080 pixelů oproti HD rozlišení u minulého modelu. S lepším rozlišením by měla narůst i kapacita akumulátoru na 4 300 mAh. Samsung Galaxy J7 (2016) by měl být oficiálně představen během února.

Zdroje: fonearena.com, browser.primatelabs.com

Diskuze ke článku
Marduch
Pokud to není dezinformace ohledně použití SD650, tak přístroj bude žhavým kandidátem na nejlepší telefon cena/výkon (nejen?) od Samsungu u letos u nás.
mental.disease
ja som čítal dokonca o 3. verziách. ani jedna nedisponovala S650:
http://www.techgrapple.com/samsung-galaxy-j7-2016-full-technical-specification-exposure/
mrtvá žížala
proc ne jen jejich vlastni CPU, proc i SD (pokud to tedy bude pravda) ? 5,5" je mega padlo, prijemne ze aspon samsung vyndal hlavu z prdele a zacal davat poradne, no rekneme na dnesni dobu v teto kategorii prumerne baterie.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze