Samsung chystá dalšího obrněnce: první foto Galaxy XCover 3

2

Jihokorejský Samsung patří mezi aktivní výrobce odolných telefonů. Mnozí si jistě vzpomenete na jeho řadu XCover. A právě ta se mezi smartphony dočká po dvouleté odmlce nástupce. Chystá se Galaxy XCover 3 s výbavou spíše nižší třídy.

Doposud poslední zástupce smartphonů řady Xcover, model Galaxy XCover 2 byl představen zkraje roku 2013. Poté jsme se v případě opravdu odolných telefonů museli spolehnout pouze na Galaxy S4 Active. Nyní se však patrně blýská na nového zástupce. Design novinky patrně nikoho nepřekvapí. Telefon by měl být mírně zaoblené a vzhled obrněnce mu nemůže chybět. Pády by ho tudíž neměly nijak rozházet.

Samsung Galaxy XCover 3

V případě výbavy se již musíte uskromnit. Nasazen by měl být čtyřjádrový procesor Marvell Armada PXA1908 spolu s 1 GB operační paměti. Displej dostal do vínku úhlopříčku 4,3 palce. V případě rozlišení se spekuluje buď o HD nebo qHD hodnotě. Celkové rozměry telefon by se měly pohybovat kolem 150 milimetrů na výšku a 78 milimetrů na šířku. Poslední informace hovoří o operačním systému Android 4.4.4 KitKat a právě již starší verze budí dojem, že bychom se novinky měli dočkat velmi brzy.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Marry
Že bych nahradil svůj xcover 2 , záleží ale jaká bude výbava :)
meli
Opět shit výbava.. Zůstanu u xperie,ale někomu bude určitě vyhovovat.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze