Samsung a Seat uzavírají partnerství. Cílem je vývoj infotainmentu

4

Automobilka Seat a technologický gigant Samsung. Dříve toho obě společnosti mnoho nespojovalo, ale to vše nyní změnilo. Samsung podepsal se španělskou automobilkou na právě probíhajícím barcelonském kongresu smlouvu o vývoji technických řešení za účelem konektivity ve vozech Seat.

TIP: Auta a mobily: Škoda Fabia s MirrorLink a SmartGate

Společnosti Samsung a automobilka Seat podepsaly na světovém barcelonském kongresu smlouvu o vývoji nových technických řešení, která by mohla být v budoucnosti využívaná v infotainmentu ve vozech Seat. Zpočátku se však bude jednat především o dodávku komponentů, ze kterých bude infotainment španělské automobilky postavený. Vozidla Seat jsou vybavena systémem MirrorLink, který umožňuje podporovaným přístrojům používat integrovaný displej ve středovém panelu automobilu.

Seat infotainment

Podle Ricka Segala, viceprezidenta oddělení Enterprise Business Team ve společnosti Samsung Electronics, „je Samsung potěšen, že může oznámit uzavření této smlouvy na veletrhu mobilních technologií Mobile World Congress, který se koná v Barceloně – sídelním městě společnosti SEAT. Cílem této smlouvy je vzájemná spolupráce, spojení know-how obou značek a vývoj bezpečných technických řešení pro vnitřní výbavu automobilů, která zjednoduší život zákazníkům. Chceme, aby naši zákazníci byli vždy připojeni. Do této smlouvy se společností SEAT vkládáme velká očekávání.“

Seat a Samsung partnerství

Smlouva se týká všech 75 trhů, na které Seat své vozy dodává. Po partnerství společnosti LG s Mercedesem tu máme další, což jen dokazuje, jak moc je automobilový svět s chytrou technologii provázaný.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
jan
Tak majitelé seatu a samsungu musí teď onanovat když to čtou :-D ne dělám si srandu, me se tohle párování značek nelíbí, jsou na tom biti uživatele ostatních značek akorát ať už telefonů nebo v tomhle případě i aut.
Pietor
Můj názor:
Sice to podepsal Seat, ale jen proto že se veletrh odehrává v Barceloně tedy ve Španělsku tedy na domácí půdě Seatu.
Ale jelikož Seat vlastní VW a VW vlastní: Audi, Škodu, Lamborgini, Bentley, Bugatti, Porsche, MAN a Scanii troufám si říct, že rozhodně tento infotainment bude shodný ve vozech VW, Škoda, Audi a Seat.

Tak že dobrá zpráva pro všechny co mají tyto značky v užívání...
Miro
Tak ked to bude fungovat ako Samsung telefony tak by som zase az tak nadseny nebol.
Luboš
LG je hlavním dodavatelem pro VW group,jak teď budou dělat Seaty dvě firmy které si na veletrhu ničí své výrobky? Raději ani nedomyslet a preventivně nekupovat.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze