Runtastic Orbit: další náramek pro aktivní jedince

4

Runtastic, neboli společnost, stojící za populárními fitness aplikacemi určenými nejen běžcům, určitě řada z vás zná. Dnes se společnost rozhodla zavítat do vod nositelného příslušenství a představila fitness náramek, který zaujme spíše svými funkcemi než designem.

Hlavní podstatou náramku je, jako u všech tohoto typu, sledovat a zaznamenávat vaše denní aktivity. Má tedy zabudovaný krokoměr, změří vám spálené kalorie nebo to, jak dobře spíte, a dokonce i míru okolního světla. K ovládání použijete tlačítko na přední straně, informace se pak zobrazují na malém OLED displeji. A nemusíte se ho bát nosit kamkoliv, náramek je totiž voděodolný a přežije i skotačení v bazénu.

Runtastic Orbit: oficiální fotografie

Měření by ale nebyla plnohodnotná, pokud byste je nemohli sledovat a porovnávat ve speciální aplikaci. A právě proto Runtastic vydal novou aplikaci Runtastic Me, která je kompatibilní jak s Android, tak i s iOS zařízeními. Náramek tedy jednoduše spárujete s telefonem skrze Bluetooth a máte přehledně k dispozici všechna naměřená data.

Pásek je odnímatelný

Samotný vzhled zařízení nijak výrazně neoslní. Obyčejný gumový pásek parádu neudělá, na druhou stranu ale na ruce vypadá hezky a příliš nevyčnívá. Náramek je již na oficiálních stránkách dostupný k předobjednání za 119 dolarů, tedy v přepočtu 2 380 Kč bez DPH, bohužel však pouze pro obyvatele USA. Ohledně rozšíření do dalších zemí zatím žádné zmínky nepadly.

Zdroje: androidcentral.com, runtastic.com

Diskuze ke článku
jinryd
design pěkný, ale je bez upozornění na volání, SMS a na zápěstí vypadá humpolácky. Přemýšlím o změně Fitbitu Flex a zatím se mi nejvíce líbí Sony SmartBand
Anonymní jméno
To je opravdu někdo ochotný dát za kus gumy a pár senzorů tolik peněz? Blázni...
Jan Vidim
Jan Vidim
WP?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze