Runeblade je RPG pro vaše chytré hodinky Apple Watch

15

S Apple Watch přijde také řada her, které si budete moci zahrát na svých hodinkách. K prvním patří Runeblade, která vás vezme do magického světa, kde se postavíte řadě nepřátel. Vývojáři Everywear Games se zaměřili na krátké souboje, které se dají rozložit na dlouhé měsíce.

Everywear Games tento měsíc oznámili vydání svého RPG Runeblade pro Apple Watch. Hra vyjde exkluzivně pro chytré hodinky a jinde si ji nezahrajete. Nabídne rychlé souboje, které vám zaberou 5 až 15 sekund. Snahou tvůrců je vyvinout hru, která půjde hrát dlouhé měsíce po krátkých intervalech.

Telefon je pro telefonování a hodinky by měly předně ukazovat čas. Tato věta v dnešní době už tak úplně neplatí. Telefony téměř nahrazují počítače a chytré hodinky jsou právě na vzestupu. Velkým hráčem v tomto novém odvětví je Apple, jehož Watch právě přichází na trh (bohužel ne ten náš). S tím se otevírá také nová platforma pro hraní her.

Hra je dostupná zdarma pro iOS a obsahuje mikrotransakce.

Stáhnout Runeblade

App Store (zdarma)

Zdroje: toucharcade.com

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
Pri tej výdrži (ako aj veľkosti) to musí byť luxus hrať sa na tom hry :D
anton
z mojho pohladu uzasne, cip ktory tam apple dal ma potencial na plnohodnotne 3d hry. hodinky si dam nlizko k ociam tak aby mi to vyhovovalo. toto je prva lastovicka novych typov hier, mozu sa vyuzivat pohyby zapestia a podobne. apple kus inde ako zvysok.
Radek
Jojo revoluce jak svina tupounky ovecky..zahrajeme si hru asi tak 60vterin a sup s hodinkama na nabijecku pacc se nam vybily..jezis to je fakt k smichu..o veliksoti displeje a jinych aspektech nemluvim..ale nechapu, ze tohle jeste muze nekdo branit :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze