Reuters: iPhone 5 dorazí ve druhém čtvrtletí a nabídne větší displej

5

Respektovaný zpravodajský portál Reuters vypustil do světa velmi zajímavé informace ohledně páté generace iPhonu. Rozličné spekulace sice krouží po internetu již dlouhou dobu, tentokrát se ale jedná o detaily nanejvýše zajímavé. Ty však samozřejmě nemusí být zcela pravdivé.

Podle anonymního zdroje by měl nový iPhone 5 nabídnout velký 4,6 palcový displej, což je pro strategii Applu dost nezvyklé. Jedná se prakticky o jednopalcový skok ve velikosti obrazovky, což může drasticky změnit vzhled i velikost celého přístroje. Vezmeme-li navíc v úvahu, že má společnost věrné zákazníky, jež jsou zvyklí na určité standardy, zní podobný výrok více než překvapivě a my si dovolujeme odhadovat, že displej bude spíše maximálně 4 palcový. Ale kdo ví, sám Apple se nechal slyšet, že nechce být předvidatelný a možná chystá překvapení. Nebo budou dvě verze přístroje?

Oficiální fotografie Apple iPhone 4S.

Ještě zajímavějším je ale předpokládané odhalení přístroje, které se má odehrát už ve druhém čtvrtletí letošního roku, se začátkem prodejů krátce poté. To sice pasuje do dřívějších spekulací, které poukazovaly na červen, odhalovat nový iPhone pouhých 9 měsíců po modelu 4S se ale zdá být moc unáhlené. O to více, když se iPhone 4S stále velmi dobře prodává. Na druhou stranu model 4S byl pouze mírný upgrade a nová generace tak možná přijde rychleji.

Obě informace jsou rozhodně vysoce spekulativní, Reuters ale nevypouští na veřejnost zprávy z nedůvěryhodných zdrojů a je tedy možné, že se jedná alespoň o přibližný odhad. Nechme se tedy překvapit.

Zdroje: reuters.com

Diskuze ke článku
Arnold
no co na to říct asi že bla bla bla
Tedy
"To už tady dlouho nebylo". To tu bylo už před příchodem iPhonu 4s, stejně tak jako že Nový iPad bude mít menší úhlopříčku displeje. To prostě neni Apple!
tretys
Mě by se to teda hodně líbilo, protože používám mobil z velké části na internet tak by to bylo super.
PepaN
Možná že zvětší diplej (kolikrát to tu ale už bylo? :-D ), ale nevěřím, že na 4,6 palce... Podle mě maximálně tak do těch 3,9... nebudou chtít zvýšit rozměry iPhonu...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze