Reklama pronikne i do rozšířené reality. YouTube vám pomůže vybrat rtěnku

1
Reklama pronikne i do rozšířené reality. YouTube vám pomůže vybrat rtěnku
  • Vybraná produktová videa dostanou navíc virtuální nebo rozšířenou realitu
  • Můžete se podívat na výrobek z různých stran anebo rovnou na sobě

I když to možná není váš šálek kávy, mezi množstvím všemožných videí na YouTube existuje velká skupina těch, kde influencerky radí ženám a dívkám, jak se správně nalíčit. Na kameru ukážou nejenom ty správné postupy, ale samozřejmě doporučí i vhodnou kosmetiku. Jedná se prakticky o reklamu, která je navíc skrytá, protože pro internet neplatí stejná pravidla jako pro jiná média.

YouTube

Do tohoto reklamního kolotoče se nyní chystá vstoupit i Google, a to prostřednictví nejmodernějších technologií. Ve své aplikaci YouTube pro mobilní telefony testuje systémy pro virtuální a rozšířenou realitu. Pokud vás nějaký zmiňovaný produkt zaujme, pak si můžete rozdělit obrazovku, v horní části sledovat video a v druhé se ponořit do virtuální nebo rozšířené reality. V první zmiňované si můžete výrobek prohlédnout z různých úhlů nebo nahlédnout dovnitř, AR vám zase ukáže, jak byste ve vybrané rtěnce nebo botě vypadali vy.

Stáhnout YouTube

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Petarda
Tak už chápu, proč všichni tlačí ty nudle. To proto, aby tam mohli naravt na půlku té nudle tydle reklamy. Je to spiknutí! #noodleconspiracy

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze