Redstone pro W10M přinese tlačítko fotoaparátu na odemykací displej

39

Aktualizace s názvem Redstone, která v budoucnu dorazí na zařízení s Windows 10 Mobile, přinese několik nových funkcí. Vítanou novinkou by mohlo být tlačítko fotoaparátu na odemykací obrazovce pro rychlé spuštění.

Windows 10 Mobile

Ačkoliv Microsoft před nedávnem uvedl, že letos nebudou chytré telefony na hlavní koleji, vývoj neustává. Připravuje se aktualizace s názvem Redstone, která přinese mnoho vylepšení. Nyní prosákla informace, že jednou z novinek bude možnost umístění tlačítka pro rychlé spuštění fotoaparátu na odemykací obrazovku, což doposud není možné. V současnosti si rychle fotoaparát spustí jen ti, kteří mají telefon s hardwarovou spouští fotoaparátu.

TIP! Windows 10 Mobile přichází, dostanete aktualizaci?

Tlačítko na odemykací obrazovce by mělo být nutné přidržet déle než vteřinu pro aktivaci fotoaparátu. Hovoří se také o tom, že tato nová funkce by se v blízkém horizontu mohla objevit v testovacím programu Insider. Bohužel prozatím si toto tlačítko užijí jen uživatelé Insider programu, kteří mají zároveň telefon s tlačítky na displeji. I to bude muset Microsoft do finální fáze vyřešit, stejně jako možnost si tlačítko případně upravovat.

Zdroje: winbeta.org, phonearena.com

Diskuze ke článku
Redmarx
Tak to je bomba, doslova revolucni funkce. :-D
jirka
:)) myslím, že je už nezachrání nic
Konečně
...... konečně, možná by stačilo, kdyby tam zůstal ten čudlajs na boku jako u x20 řady.
mm
Jakákoliv inovace je k ničemu, když nebude na čem to používat. Portfolio telefonů s wm je opravdu slabé.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze