První unboxing Motoroly Xoom (video)

Podívejte se spolu s námi na první unboxing video Motoroly Xoom. Že nevíte co to znamená? Uvidíte zkrátka vybalování 10.1 palcového Android tabletu i s příslušenstvím z krabice .

Motorola Xoom - oficiální fotografie
Tip: přečtěte si také naše podrobné preview Motorola má svůj tablet: XOOM s Androidem 3.0

Našim kolegům z unwiredview.com se dostala do rukou prodejní verze očekávaného tabletu Motorola Xoom. V níže přiloženém videu naleznete mimo jiné i pohled do obsahu krabice, ve které je přístroj dodáván. A zde bychom si chtěli do Motoroly trochu rýpnout. Jak je možné, že k tabletu s cenou někde nad hranicí 15 000 Kč dostaneme pouze USB kabel pro připojení k PC, nabíječku a pár manuálů? Proč v balení nenalezneme třeba hadřík na čištění upatlaného displeje, kvalitní špuntová sluchátka či dokovací stanici?

Takto vypadá krabice, ve které dostanete Motorolu Xoom
Čtěte: Android 3.0 Honeycomb: velký průvodce novinkami

Zde je velmi těžko jakkoliv soudit. Motorola Xoom je jistě skvělý a výborně vybavený tablet s velmi výkonným hardwarem a skvělým, a hlavně dostatečně svižným a odladěným prostředím postaveném na Androidu 3.0 Honeycomb, speciálně optimalizovaném právě pro tento segment. Velmi chudý obsah krabice, ve které ji dostanete, však tento dojem trochu kazí.

Obsah základního balení:

  • Motorola Xoom
  • USB kabel pro připojení k počítači
  • Nabíječka
  • Manuál
  • Rychlá referenční příručka

Motorola Xoom na MWC2011 Xoom: živé fotografie a videopohled na první tablet od Motoroly

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze